Zpověď herců z komedie LOVEní: Jak si ideálního partnera představuje Geislerová, Prachař nebo Švandová

Elišce (Ester Geislerové) utekl ženich přímo od oltáře.
Zdroj: Bontonfilm
Elišce (Ester Geislerové) utekl ženich přímo od oltáře.Hledat lásku po čtyřicítce není snadné.Kvůli filmu LOVEní se musela Veronika Žilková rozloučit s blonďatou hřívou a proměnit se v ohnivou zrzku.Jakub Prachař ztvárnil nevlastního bratra hlavní hrdinky, který je podivín a na střeše chová včely. + 6 fotek+ 7 fotek

Před pár dny vstoupila do kin nová romantická komedie režiséra Karla Janáka o lásce, seznamkách a hledání toho pravého. Zajímalo nás, jak si ideálního partnera představují představitelé hlavních rolí a zda někdy měli profil na seznamce.

Lenka Chvostová
Lenka Chvostová 31. 03. 2019 14:00

ESTER GEISLEROVÁ

Měla jste někdy profil na seznamce?

Ano, právě kvůli filmu LOVEní. Stáhla jsem si Tinder, ale vydržela jsem s tím asi jen dva dny. Vůbec mi to nesedí. Dala jsem si tam fotku s polštářem pod trikem, abych vypadala těhotná, a jeden ze dvou kontaktů mi napsal, že už se asi seznamovat nepotřebuju. Ale vím, že pár lidí z mého širšího okolí seznamky využívá a dokonce se na nich i někdo z nich seznámil.

Váš ideální muž

Musím použít to, co říkala moje babička. Já jsem si s ní jednou o chlapech povídala a ona říkala, že ideální chlap má být dobře rostlej, má mít smysl pro humor a být chytrej a musí být dobrej milenec. Sice to s ním pak nemusí být pořád skvělý, ale tohle byl ideální chlap pro moji babičku a je i pro mě.

JAKUB PRACHAŘ

Měl jste někdy profil na seznamce?

Nikdy jsem seznamku nevyužíval, já byl vždycky tak nechutně šarmantní a přesvědčivý, že jsem seznamky nepotřeboval. Znám ale lidi, kteří tam profil mají, nechci o nich mluvit, myslím, že by je to mohlo zdiskreditovat. Ale není jich málo.

Co se vám líbí na ženách

Může to znít divně, ale já si strašně ujíždím na ochlupení v oblasti prsou.

EVELYN KRAMEROVÁ

Měla jste někdy profil na seznamce?

Ano, musím říct, že ano. Už v pubertě jsme si založily účet i s kamarádkou, to bylo poprvé. Pak jsem taky měla profil a stalo se občas po nějakém rozchodu, že jsem tam prostě ťukla, jestli se náhodou neobjeví nějaká láska v okruhu padesáti nebo sta metrů. Mám ale i takovou výmluvu, protože jsem psala článek o seznamkách, a tak jsem tam svůj profil musela mít. To je taková moje oficiální verze. Pro rodiče třeba. Ale měla jsem i rande přes seznamku. A bylo to strašné. Hodinu vyprávěl jenom o sobě a já jen přikyvovala a nudila se. A strašně moc jsem celou hodinu chtěla jít domů.

Váš ideální muž

Mám ráda dominantní muže, ten typ, který si vezme, co chce. A taky by měl být inteligentní a vtipný.

JANA ŠVANDOVÁ

Váš ideální muž

Na mužích mám ráda smysl pro humor, to je, myslím, hodně důležité. A toleranci. Ale když potkám muže, který se mi trochu líbí, v první řadě se mu kouknu na boty a pak jdu teprve nahoru až k očím.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články