Nejmladší ze sester Geislerových Ester dnes slaví 36. narozeniny: Čím toto rusovlasé trio umělkyň baví českou populaci?

Ester Geislerová se prosadila jako modelka, ale u této profese nezůstala. V Posledních letech ji můžete vidět v nejrůznějších filmových počinech.
Zdroj: Wikimedia Commons/Jindřich Nosek NoJin – Vlastní dílo CC BY SA 4.0
Ester Geislerová se prosadila jako modelka, ale u této profese nezůstala. V Posledních letech ji můžete vidět v nejrůznějších filmových počinech.V roce 2002 se stala vítězkou národního finále modelingové soutěže Elite Model Look Czech republic 2002.Vystudovala Střední školu Václava Hollara v Praze v oboru Propagační grafika. Vystudovala Akademii výtvarných umění v Praze obor Nová Média II. a studovala i v ateliéru Jiřího Davida, Intermediální konfrontace na UMPRUM.S návrhářkou Josefinou Bakošovou vytvořila dětské kabelky Pepieta. Následovala kolekce trik Manifesto a Manifesto EMET. Dvě knihy Terapie sdílením, kolekce šatů “To a jen sen.”+ 6 fotek+ 7 fotek

Tři zrzky, tři krásky, tři umělkyně. Řeč je o sestrách Geislerových. Ať už mluvíme o Anně, Lence nebo Ester, každá z nich je ve svém oboru úspěšná a velmi talentovaná. Dnes slaví nejmladší z klanu 36. narozeniny a my jí přejeme mnoho úspěchů v herecké kariéře i osobním životě.

Petra Járková
Petra Járková 05. 03. 2020 08:00

Nejmladší ze sester Geislerových Ester dnes slaví 36. narozeniny. Rusovláska, která se prosadila ve světě modelingu, když roku 2002 vyhrála národní soutěž Elite Model Look. Tenhle rybníček jí byl ale málo, tak se zkusila prosadit jako herečka a vyšlo to.

Romantická kráska

Vidět jste ji mohli v legendární komedii Snowboarďáci nebo v cyklu příběhů Nevinné lži. Za zmínku určitě stojí i romantická komedie LOVEní z loňského roku. Ester v ní ztvárnila hlavní roli a jedná se prozatím o poslední filmový počin, kde ji můžete vidět.

Ta nejslavnější

Její sestra Aňa, která je ze všech tří sester nejslavnější, už má za sebou několik desítek úspěšných filmů, bezpočet různých ocenění a právem patří mezi naše nejoblíbenější herečky. V posledních letech hraje ve filmech spjatých s českou historií. V roce 2017 to bylo v dramatu Milada, následně v roce 2019 ve filmu Amnestie a letos ji budete moci vidět ve filmu Havel.

Komiksová malířka

Nejstarší z klanu sester Geislerových Lenka, které ale nikdo neřekne jinak než Lela, je uznávanou výtvarnicí a komiksovou malířkou. Lela vystudovala grafickou školu a vypracovala návrhy nejrůznějších transparentů a také třeba plakát pro film Krysař. Baví ji navíc zpěv a rapování.

Umělecké zázemí

Sestry Geislerovy se narodily do umělecké rodiny. Jejich matkou je akademická malířka a otec, který je už bohužel po smrti, byl sice lékař, ale také syn herečky Růženy Lysenkové. Takže se dalo předpokládat, že jejich děti se narodí s nějakým talentem. A tak se i stalo, protože všechny tři se zvládly prosadit a dnes patří ve svých povoláních mezi uměleckou špičku.

NA KRÁSNÉ SESTRY GEISLEROVY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články