Celebrity, které pečou skvělé cukroví: Inspirovat by se mohli i nejlepší cukráři světa

Celebrity, které pečou skvělé cukroví: Inspirovat by se mohli i nejlepší cukráři světa
Zdroj: Showpix.cz/koláž Lifee.cz.

Celý rok se drží zpátky, protože si hlídají linii, ale kouzlu Vánoc podlehnou úplně stejně jako všichni ostatní. Herečky i zpěvačky obléknou zástěry a postaví se k válu, aby napekly pro rodiny a známé svoje tradiční cukroví.

Jana Šulcová
Jana Šulcová 04. 12. 2020 09:00

Předvánoční čas bývá hektický a plný shonu. Přesto si najdeme čas a rok co rok napečeme hromady cukroví. Také domácnosti slavných v tomto čase provoní skořice a vanilka a krabice se plní nejrůznějšími sladkými dobrotami.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Alice Bendová (@alice_bendova_official)

Krásné cukrářky

Jedna z našich nejkrásnějších hereček Alice Bendová sice přiznává, že není bůhvíjaká cukrářka, ale perníčky peče skvělé a nevynechá ani jeden rok. Dokonce je i sama zdobí cukrovou polevou. To o Agátě Hanychové se dobře ví, že se umí postavit k plotně. Protože má dvě malé děti, pravidelně jim peče cukroví, které však prý sama moc nejí. Děti ale mají nejradši nepečená vosí hnízda.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Vyhlášené pekařky

Vánočky Moniky Absolonové jsou legendární. Každoročně napeče až dvacet kusů, které poté rozdá mezi dvacítku nejlepších přátel a známých. Před svátky to prý u ní vypadá jako v dobře zavedené pekárně. Zvládá to i se dvěma malými dětmi.

Hanka Křížková na Vánocích nejvíc miluje rodinné setkávání. Pracovně vytížená zpěvačka je proslulá svými fenomenálními marokánkami. Loni prozradila serveru Sedmička.cz: „Jestli se někdo z mých kamarádů bojí, že neudělám marokánky, tak to se plete. To i kdybych neměla dvě noci spát.“ Dá se tedy předpokládat, že stejný přístup bude mít k pečení i letos, a přátelé se tak mají zase na co těšit.

I Eva Pilarová byla vyhlášenou kuchařkou, a dokonce vydala i několik knih plných receptů. Nepřekvapí tedy, že také její cukroví bylo pověstné. A i když vařila a pekla různé exotické pokrmy, její nejmilejší cukroví prý byla jemná linecká kolečka slepovaná marmeládou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Katerina Brozova (@brozovakaterina)

I herečky pečou

Stále krásná herečka Kateřina Brožová si také nenechá vánoční sladkosti ujít a cukroví na jejím stole rozhodně nesmí chybět. Serveru Celebritytime.cz se svěřila: „Peču od svých deseti let a nikdy jsem nevynechala.

Pracovně vytížená herečka Veronika Freimanová také sama peče. „Peču vždycky asi čtyři druhy, které jsou ode mě rodinou ozkoušené a očekávané,“ prozradila pro Novinky.cz. Má prý ráda tradice a rodina si doma pečené cukroví také žádá.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články