Když věk nehraje roli: Mají mezi sebou patnáct i více let a stejně se milují

Když věk nehraje roli: Mají mezi sebou patnáct i více let a stejně se milují
Zdroj: Showpix.cz/koláž Lifee.cz

Když se dva milují, na věk se neptají. A tak můžeme v showbyznysu i politice najít na první pohled nesourodé páry. Když je ale poznáme blíž, přijdeme na to, že se báječně doplňují a hodí se k sobě. A co na tom, že mnohdy je od sebe dělí i desítky let.

Jana Šulcová
Jana Šulcová 28. 11. 2020 09:00

Vendula Pizingerová (48) je o šestnáct let starší než její manžel Josef (32). Nedávno se jim narodil malý Pepíček a oba jen září štěstím. Také Ornella Koktová (27) bude co nevidět potřetí maminkou. Všechny děti má s manželem Josefem (63). Když se ti dva seznámili, těžko by kdo tipoval, že jejich románek nakonec skončí velkou a šťastnou rodinou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila)

Lucie Bílá (54) v životě štěstí na chlapy moc neměla. Respektive žádný z jejích předchozích vztahů nevydržel. Ale zdá se, že s Radkem Filipim (36) by to nakonec vyjít mohlo.

Velký rozruch vyvolal Bohuš Matuš (47), když se začal objevovat na veřejnosti se svojí novou přítelkyní Lucinkou Palkaninovou (17). Ještě větší pozdvižení nastalo, když oznámili, že čekají miminko. Zpěvák si však za svojí o třicet let mladší láskou stojí a slibuje, že brzy bude i svatba.

Také našemu nejslavnějšímu princi a proslulému „kavalíru“ Pavlu Trávníčkovi (70) přistřihla křídla jeho milovaná manželka Monika Trávníčková (35). A vidíte, dnes jsou spolu už přes osmnáct let, vzali se a vychovávají pětiletého synka Maxmiliána.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Emmanuel Macron (@emmanuelmacron)

Jako z červené knihovny se vypráví příběh francouzského prezidenta Emanuela Macrona (42) a jeho ženy Brigitte (67). Když se spolu seznámili, bylo jemu pouhých sedmnáct a ona byla jeho učitelkou. Trvalo to sice ještě několik let, ale nakonec se i tihle dva šťastně vzali.

Hollywoodský krasavec George Clooney (59) byl dlouhá léta, k nemalé radosti svých fanynek, starým mládencem. Zklamal je, když si za ženu vzal právničku Amal Alamuddin (42). Jejich štěstí potvrdila dvojčata, která se jim po svatbě narodila.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Krásným příběhem je i láska herecké legendy Michaela Douglase (76) a překrásné Catherine Zeta-Jones (51). Společně vychovávají dvě děti, dceru Carys a syna Dylana.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články