6 slavných krásek, které si zkrátily vlasy: Inspirujte se podle nich

6 slavných krásek, které si zkrátily vlasy: Inspirujte se podle nich
Zdroj: Showpix.cz/koláž lifee.cz

Velké hvězdy i malé celebrity mají ve zvyku nejenom často měnit účesy, ale rády si pohrávají i s délkou svých vlasů. A tak nás nejednou překvapí, když do společnosti vyrazí s čerstvě ostříhaným mikádem, nebo dokonce efektním kraťoučkým „vrabčím hnízdem“.

Jana Šulcová
Jana Šulcová 03. 12. 2020 09:00

Která dlouhovláska by alespoň jednou v životě nechtěla vyzkoušet, jaké to je, mít sestřih takzvaně na kluka, nebo dokonce ještě kratší. Kromě výrazné proměny, které si opravdu všimne každý, nám nejedna krátkovláska potvrdí, jak pohodlný takový účes je. Jak snadná je údržba v létě, a jak dobře se krátké vlasy schovají v zimě pod čepici.

Mají rády změnu

Opravdovou mistryní vlasových střihů je skvělá filmová a divadelní herečka Taťána Vilhelmová Dyková. Stále nosila polodlouhé vlasy, ale když se seznámila se svým dnes už manželem Vojtou Dykem, nechala si je zkrátit úplně nakrátko. Šik sestřih ji omladil, jenže postupně se vrací zpět ke své původní délce pod ramena, která ji přece jenom dělá ženštější.

Herečka a zpěvačka Bára Poláková si dokonce své krásné dlouhé blond vlasy ostříhala ve svém videoklipu. Původně jsme mysleli, že se jedná jenom o trik, ale když se poté začala objevovat v novém účesu na veřejnosti, pochopili jsme její proměnu.

Krátké vlasy jim sluší

Také další oblíbenou českou herečku Marthu Issovou známe v krátkém chlapeckém sestřihu i s hřívou neposedných loken. Její přirozeně kudrnaté vlasy se jen náročně upravují do účesu, proto je krátký střih pro ni mnohem pohodlnější. Navíc při její profesi, kdy často střídá paruky, je i praktičtější.

Nejenom herečky, ale i moderátorky překvapují výraznou proměnou. Například půvabná Gabriela Lašková, jež si ještě jako Kratochvílová nechala narůst delší vlasy kvůli svatbě se svým manželem Filipem Laškem, je krátce po obřadu opět shodila a vrátila se zpátky ke své oblíbené krátké délce.

Půvabné krátkovlásky

Také něžná herečka Ema Watson překvapila před časem svým krátkým sestřihem. O ostříhání prý uvažovala už od svých šestnácti let, ale problém byl v natáčení role Hermiony, jež byla jednou z hlavních hrdinek čarodějnické ságy o Harrym Potterovi. Účes si měnit zkrátka nesměla! Sen si však splnila prakticky ihned po dotočení posledního dílu. Asi to ale nebylo ono, protože postupně si vlasy nechala opět dorůst na délku po ramena

Přebornicí v účesech je americká herečka Natalie Portman. Na jejích fotografiích, najdeme snad všechny myslitelné délky vlasů, od superkrátkých, až po kouzelné dlouhé lokny. Ovšem její perfektní tvar obličeje je pro krátké vlasy jako stvořený a Natalie si je toho dobře vědomá.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Emma Watson (@emmawatson)

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Natalie Portman (@natalieportman)

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články