15 nejhezčích herců Česka, kteří v roce 2022 rozhodně zazáří

15 nejhezčích herců Česka, kteří v roce 2022 rozhodně zazáří
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee.cz
Vojtěch Kotek na nás v těchto dnech útočí v jednom kuse. Po skončení ságy o Marii Terezii ho můžete vídat například na Voyo v třídílné minisérii Guru.Vojtěch Kotek také aktuálně moderuje na Primě kutilskou show Mistři dílny.Vojtěch Kotek je v civilu skromný sympaťák.Sako a vousy dělají z pubertálního "Snowboarďáka" pohledného gentlemana. + 49 fotek+ 50 fotek

Dámská část redakce Lifee.cz sestavila žebříček 15 nejpohlednějších herců, které můžete aktuálně vídat v televizi. Nebaví nás jen jejich hezké tváře, ale především jejich charisma. Souhlasíte s naším výběrem?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 17. 01. 2022 12:00

Robert Urban, Marek Lambora, Vojtěch Kotek či Jan Kopečný. Všechny tyto fešáky můžeme aktuálně sledovat v různých projektech na televizních obrazovkách. A nejen je! Který ze současných mladých českých herců je vaším favoritem?

Robert Urban ze ZOO

V seriálu ZOO se kromě Davida Gránského objeví také rodák z Ostravy Robert Urban (35). Ten není ve světě seriálů nováčkem, vídat jsme ho mohli v První republice, Ordinaci v růžové zahradě nebo v seriálu Co ste hasiči. Objevil se také v šesté řadě show Tvoje tvář má známý hlas.

Bývalý tanečník a stepař se dodnes realizuje také na divadelních prknech, například v muzikálu Tarzan. Fešák Urban má doma už čtvrtým rokem přítelkyni, kterou poznal v umělecké branži a se kterou se v muzikálu také potkává. Super.cz prozradil, že partnerky si vždycky vybíral mezi kolegyněmi, proto neví, jak by se mu žilo se ženou, která by měla civilní zaměstnání.

Jan Plouhar z Jitřní záře

Minisérie Jitřní záře na platformě Voyo dává prostor zazářit Janu Plouharovi (39). Diváci ho mohou znát i jako záporáka Štěpána Vacka ze seriálu Slunečná. Pohledný herec se v roce 2019 rozhodl slíbit věrnost své ženě Radce, která působí v baletu Národního divadla. Divačky se tedy musejí spokojit pouze s jeho přítomností na televizních obrazovkách.

Marek Lambora ze Slunečné

Fanynkám seriálu Slunečná jistě nedá spát sympaťák Marek Lambora (26). Toho v novém seriálu ZOO zatím neuvidíme. Už teď je ale jasné, že Marek se objeví v nové romantické komedii Láska hory přenáší nebo v pokračování pohádky Princezna zakletá v čase 2. Vůbec se nebojíme toho, že by seriáloví tvůrci neobsadili populárního mladého herce do nějakého nového kousku. Dámy zatím může těšit, že Marek je po rozchodu s modelkou Andreou Bezděkovou zřejmě nezadaný a tedy otevřený novým dobrodružstvím.

Jan Kopečný z Tváře

V seriálu ZOO se poprvé v záporné roli objeví Jan Kopečný (32). Toho znají především muzikáloví fanoušci, upozornil na sebe ale také v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Honza má společně s kolegou Petrem Ryšavým kapelu Botox, se kterou pravidelně koncertuje. Pokud tedy máte zájem tohoto fešáka poznat osobně, vyrazte si do klubu za trochou dobré muziky nebo na některý muzikál, ve kterém účinkuje, třeba Čas růží. Pokud si na něj ale myslíte, budeme vás muset zklamat. Honza žije už šestým rokem s muzikálovou tanečnicí Věrkou.

Kteří další fešáci nás na televizních obrazovkách zaujali? Ve velké fotogalerii jsme jich pro vás vybrali hned patnáct!

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články