Startuje Tvoje tvář má známý hlas: Přehled soutěžících i překvapivé novinky

Tvoje tvář má známý hlas, Čvančarová
Zdroj: TV Nova
Jak v soutěži uspěje známá zpěvačka Bára Basiková?Pozvánku do Tváře obdržel i Albert Černý. Frontman kapely Lake Malawi.Na postu moderátora vystřídá Ondřeje Sokola Vladimír Polívka.Soutěžit bude i Jordan Haj. Režisér, zpěvák a herec.+ 5 fotek+ 6 fotek

Letošní ročník show Tvoje tvář má známý hlas je plný velkých změn. Můžeme se těšit na nového moderátora, obměněnou porotu a soutěžící z řad známých celebrit. Co nás tedy čeká od 5. září na Nově?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 25. 08. 2020 09:00

Pravidla soutěže známe všichni - osm soutěžících, ty největší hvězdy hudebního nebe a jejich hity. To vše za asistence choreografů a maskérů. Na konci večera si pak každý vylosuje další osobnost, do které se vtělí příště. Peníze z výhry putují na charitativní projekty.

Výměna moderátora

Ostříleného harcovníka Ondřeje Soukupa vystřídá Vladimír Polívka. “Role moderátora mi bude příjemná. Většinu účinkujících znám, takže si tu vzájemnou komunikaci a interakci budu užívat. Určitě jim chci být oporou,” uvedl herec pro TV Nova.

Původně byla role moderátora opět nabídnuta Ondřeji Sokolovi, ten prý ale odmítl z časových důvodů. Zejména by neměl čas účastnit se předtočených scén. Nicméně i tak nepřišel zkrátka a opět dostal významnou funkci.

V porotě jedna tvář zůstává

Jak už bylo uvedeno výše, Ondřej Sokol bude účinkovat i v letošním, sedmém, ročníku show Tvoje tvář má známý hlas, jen tentokrát nebude muset celý přenos odstát, ale bude pohodlně usazený na židli předsedy poroty.

Janka Ledeckého a Jakuba Koháka budeme muset oželet, přesto jedna známá tvář zůstává, a to Aleš Háma. Trojici porotců doplní ještě zpěvačka a herečka Eva Burešová, která v páté sérii získala stříbro, a pravidelný speciální host.

Na koho se tedy můžeme těšit?

Bára Basiková. Zpěvačka, spisovatelka a producentka. Začínala v kapelách Precedens a Stromboli, v roce 1991 vydala první sólové album, se kterým jí pomáhal David Koller, Lešek Semelka či Michal Pavlíček. Je držitelkou několika Slavíků. Má za sebou také účinkování ve více než desítce muzikálů.

Albert Černý. Bývalý zpěvák a kytarista třinecké kapely Charlie Straight. Nyní se angažuje v projektu Lake Malawi, se kterým minulý rok soutěžil na Eurovizi. Skončil na jedenáctém místě.

Jitka Čvančarová. Populární česká herečka, moderátorka a zpěvačka. Účinkuje v televizi i divadle. Naposledy jsme ji mohli vidět ve filmu Nabarvené ptáče. Je patronkou charitativní organizace Debra, jež se stará o osoby s nemocí motýlích křídel. V roce 2015 se stala vyslankyní dobré vůle UNICEF. Ve Tváři jsme ji již mohli jednou vidět, v první řadě působila jako porotkyně.

Jordan Haj. Česko-izraelský režisér, herec a zpěvák. “Účast v soutěži jsem nejprve zvažoval, nicméně tvůrčí tým pořadu má mou důvěru. Chtěl bych vždy daného interpreta napodobit tak, že mu svým vystoupením vzdám poctu,” uvedl.

Andrea Kalousová. Modelka a přítelkyně moderátora Kazmy. Zpěvem se sice neživí, ale hudební talent má. V minulosti nasdílela na sociálních sítích videa, kde zpívá a doprovází se na kytaru. Účast v soutěži bere jako výzvu. Nejvíce jí fandí její babička.

Martin Schreiner. Finalista Superstar, který skončil na třetím místě. Pozvánku do Tváře považuje za splněný sen, jen má menší obavy z napodobování žen.

Bořek Slezáček. Herec a moderátor. Fandit mu bude zejména rodina, jeho děti totiž tuto show milují.

Erika Stárková alias Dáša ze seriálu Most. I ona považuje Tvář za splněný sen. “Bude to jízda,” slibuje. “Tancování, převlékání a zpěv zbožňuji!”

Zdroj textu: TV Nova, Blesk, Aha

Zdroj fotek: TV Nova

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články