Zpěvačka Cher se rozpovídala o vztahu s Madonnou. A hezké to nebylo

Zpěvačka Cher se rozpovídala o vztahu s Madonnou. A hezké to nebylo
Zdroj: Profimedia.cz

Zpěvačky Cher a Madonna patří ke stálicím hudebního nebe. Není však žádným tajemstvím, že se vzájemně moc nemusí a několikrát se do sebe slovně pustily. Zejména čtyřiasedmdesátiletá Cher své o třináct let mladší rivalce nikdy nic nedarovala.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 18. 06. 2020 11:57

Spor mezi Cher a Madonnou trvá už léta. Poprvé to mezi nimi výrazněji zajiskřilo v roce 1991, když Cher promluvila v rozhovoru pro CBS. „Je na ní něco, co se mi na ní nelíbí. Ona je zlá. Vzpomínám si, jak jsem ji několikrát přivedla do svého domu a ona byla na všechny tak drzá,“ řekla tehdy zpěvačka z Kalifornie. „Přijde mi, že toho má tolik, že se tak chovat opravdu nemusí,“ dodala.

Madonna je dál než já

Od té doby uplynula řada let, ze dvou slavných amerických zpěvaček se ale nikdy velké kamarádky nestaly. To však nemění nic na tom, že Cher (74) Madonnu (61) uznává. „Ve skutečnosti proti ní nic nemám. Respektuji, že je mnohem dále než já,“ uvedla.

Cher ví, že se Madonna, která je nazývaná královnou popu, nedostala na vrchol jen tak. „Je neuvěřitelně kreativní. Protože za mé doby jsem byla docela dobrá v tom, co jsem dělala, ale ona to dělá mnohem lépe,“ citoval její slova portál mirror.co.uk.

Duet s Madonnou? Ne!

Cher si každopádně o Madonně stále myslí své. „Je neuvěřitelně kreativní, protože není neuvěřitelně talentovaná. Není ani krásná, ale je tak trochu hrubá,“ dodala.

Autorka slavného hitu Strong Enough o Madonně jednou dokonce řekla, že se chová jako rozmazlený spratek. Jejich vztahu moc neprospěla ani otázka v pořadu The Ellen DeGeneres Show, kde byla vyzvána, aby řekla, s kým by si chtěla zazpívat v duetu. „Adele a Pink. Ale ne Madonna,“ vypálila.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články