Seriál ZOO: Podívejte se, jak Eva Burešová zvládla nedobrovolnou koupačku v ledové vodě

Seriál ZOO: Podívejte se, jak Eva Burešová zvládla nedobrovolnou koupačku v ledové vodě
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Eva Burešová se v rámci natáčení seriálu ZOO vrhala do ledové vody. Moc příjemné to zřejmě nebylo, ačkoli měla pod oblečením neopren.Naštvaná Viky, se kterou si v tuto chvíli nebylo radno zahrávat.Voda byla studená a Eva do ní vlezla v oblečení. Děti, které měla jako chůva v seriálu hlídat, si z ní totiž vystřelily a předstíraly, že se topí.Když seriálová Viky na podraz přišla, pořádně vykoupala i svého neposlušného svěřence Bena.+ 9 fotek+ 10 fotek

Ne vždy je pro herce natáčení zábava. O tom by mohla vyprávět Eva Burešová, která se coby Viktorie z primáckého seriálu ZOO vrhla do ledové vody na pražském Šeberově. V ní hledala Sofinku s Benem. Děti měla hlídat, nějak se jí to ale vymklo z rukou. Informace ke scéně poskytl webu Lifee.cz mluvčí seriálu Josef Ducký.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 20. 01. 2022 14:30

Sofinka s Benem v podání dětských herců Adélky Hesové a Jakuba Bartáka totiž Viktorii pěkně napálili, když předstírali, že se v jezírku topí. Když se Viky dozví, že si z ní děti udělaly legraci, malého Bena do ledové vody stáhne s sebou.

Na Evinu nedobrovolnou koupačku se v seriálu ZOO můžete podívat už dnes ve 20:15 na TV Prima.

Eva Burešová dostala pod oblečení neopren

Natáčení s Evou Burešovou a dětmi proběhlo na začátku října na pražském Šeberově. Jelikož ale už tehdy bylo dost chladno, dostala herečka pod oblečení neopren. „Scény s dětmi, které předstíraly topení se v jezírku, se musely pečlivě nazkoušet, jelikož bylo žádoucí tuto scénu natočit na první dobrý záběr. Kostým měla Eva jen jeden, stejně jako představitel seriálového Bena. Nicméně pokud by nebyl režisér Libor Kodad spokojen, záběry by se opakovaly – a i na to byly kostymérky a maskérky připravené,“ uvedl k natáčení mluvčí seriálu Josef Ducký.

O dětské herce je na place dobře postaráno

Divácky oblíbený herec Jakub Barták i jeho seriálová sestřička Adélka Hesová měli na place dětské koordinátorky z agentury A-casting. Ty se o herce každý natáčecí den starají a pomáhají jim s texty i s náročnými scénami. „Osmiletý Kuba se těšil na natáčení, že zažije pořádné dobrodružství. I jeho kostymérky samozřejmě oblékly do neoprenu, aby neprochladl. Na natáčení dohlíželi také odborníci z řad kaskadérů a záchranářů. Takové scény si to vyžadují a musejí být vždy bezpečné pro všechny na place,“ poodhaluje zákulisí Ducký.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články