Věčný kluk s kytarou slaví narozeniny. Tomáš Klus je ale zodpovědným otcem tří dětí. Rodina je pro něj vše

S ženou Tamarou.
Zdroj: Instagram
Tomáš Klus dnes slaví narozeniny.Rodina je pro něj vše.S ženou Tamarou.Tomáš miluje svoji rodinu.+ 1 fotka+ 2 fotky

Kytarista a zpěvák Tomáš Klus si získal srdce nejedné dívky už jen tím, jaký má způsob života. Sice mnoho fanynek zaplakalo, když si vzal svoji současnou manželku Tamaru Klusovou, se kterou má tři děti, ale přízeň mu neubyla. Spíše naopak. Právě dnes slaví charismatický zpěvák své dvaatřicáté narozeniny.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 15. 05. 2018 18:27

Tomáš Klus se snažil světu ukázat své kvality už jako mladý kluk, což se mu povedlo v roce 2007, kdy s písní Dopis vyhrál pěveckou soutěž CzechTalent Zlín. Album Cesta do záhu(d)by vydal jen o rok později.

Na televizních obrazovkách se neobjevuje jen v roli zpěváka, ale i herce. Po absolvování herectví na DAMU se objevil hned v několika filmech. V pohádce Tři bratři, kterou režíroval Zdeněk Svěrák, si zahrál jednoho z bratrů. Dále si zahrál třeba ve filmech Šejdrem nebo Tajemství staré bambitky.

Před osmi lety se stal zpěvákem roku TV stanice Óčko i Andělů. Stříbrného a zlatého slavíka získal v roce 2011 a 2012. Lidé ho mají v oblibě. Fanoušci si ho cení především pro jeho pozitivní energii a zenový přístup k životu. Všude po bytě má rozmístěné sošky Buddhy.

Klus sám říká, že se hodně změnil. Dříve byl kluk s kytarou, což tedy pořád je, jelikož vypadá jako mladík, ale především je to otec tří dětí, které má s Tamarou Klusovou. Rodina je pro něj vším a právě kvůli ní pociťuje velikou změnu. Nechce se honit za nesmyslnými věcmi, ale váží si toho, co má.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články