Výstřední raperka Sharlota: Fanoušci se mi svěřují s tak osobními tématy, až je mi z toho úzko

Výstřední raperka Sharlota: Fanoušci se mi svěřují s tak osobními tématy, až je mi z toho úzko
Zdroj: Lifee.cz/Veronika Nováková
Rebelka Sharlota navštívila letošní Mercedes-Benz Prague Fashion Week a na večerní afterparty byla nepřehlédnutelná.Na den zvolila kárované červeno-černé šaty s volánky, které ovšem nepocházejí z její vlastní kolekce.Tato fotografie dává vyniknout červeným brýlím, mašli ve vlasech, a také masivnímu perlovému náhrdelníku.Tento model vynesla Sharlota na listopadové předávání cen Český slavík. Pocházejí z její vlastní dílny.+ 5 fotek+ 6 fotek

Raperku Sharlotu Frantinovou jsme potkali na letošním Fashion Weeku. V rozhovoru pro Lifee.cz otevřeně promluvila o tom, jak přistupuje k dotazům svých fanoušků na Instagramu a v jakém oblečení se cítí nejlépe.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 16. 04. 2022 08:00

Raperku Sharlotu Frantinovou sleduje na Instagramu neskutečných 333 tisíc lidí. Zajímalo nás proto, jací jsou její fanoušci, a pokud jí píšou do zpráv, jak na jejich vzkazy reaguje. Pro Lifee.cz prozradila i to, proč se většina jejích známých necítila dobře na Fashion Weeku.

Sharlotě bývá ze zpráv fanoušků úzko

Díky tomu, že dělám tuhle práci delší dobu, tak se mnou ta generace roste. Myslím, že aktuálně mám základnu lidí kolem 20 až 30 let. K tomu pochopitelně mladší, ale i starší," míní raperka.

Jak nakládá se zvídavými dotazy, které jí chodí do zpráv? „Častokrát se nezmiňují v komentářích, ale rovnou mi píšou právě do zpráv. Chtějí se podělit se svým příběhem a vyžadují ode mě zpětnou vazbu. Stává se, že se svěřují s tak osobními tématy, až je mi z toho úzko," vypráví Sharlota. Pokaždé uvažuji, jak jim vlastně můžu pomoci. Jak přistupovat k jejich problémům? Jsem ráda, že dnes už je můžu propojit s lidmi, kteří jsou kompetentní ve svých oborech."

Na své fanoušky nedá dopustit a je s nimi neustále v kontaktu. Samozřejmě, svým fanouškům odepisuji. Cokoliv, co je slušné a k tématu, na to pokaždé odpovím," tvrdí výstřední raperka.

Výstřednost se nedá nosit denně

Ve společnosti ji často vídáme v modelech, které jsou na české poměry extravagantní. A nedávno připravila také svoji vlastní kolekci. „Snažila jsem se, aby v těch modelech byla pořád čitelná má osobnostVím, že pro mnoho lidí nejsou tyhle extravagantní kousky nositelné v běžném životě. Proto jsem svoji kolekci navrhla tak, abych to pořád byla já, ale aby to zároveň bylo nositelné pro ostatní," vysvětluje Sharlota.

Fashion Week mnoho lidí znervózní

Podobně letos pojala také Fashion Week, který posledních pět ročníků navštěvuje pravidelně. Přiznává, že přehlídkový mumraj nemusí být každému příjemný. Lidé z toho bývají nervózní a mají tam špatné pocity, necítí se dobře. Občas se kolem téhle akce dělá zbytečně velký opar celebrit a posh. Každému proto říkám, aby tam šel za sebe," radí raperka. První Fashion Week byl pro mě také stresující. Všichni koukali, co jsem zač a co mám na sobě. Teď tam každý rok prezentuji sama sebe a lidé to přijali. Chci tam hlavně pozdravit své známé a inspirovat se."

Outfit musí odrážet moji energii

Sharlota říká, že je pod její úroveň někomu něco dokazovat. Na módní přehlídky chodí hlavně kvůli svým přátelům a spoléhá také na to, že se zde může inspirovat začínajícími návrhářiJe spousta krásných příležitostí, kam bych při své práci mohla vynést kousek od nějakého mladého návrháře," pobízí mladé kreativce. Musí to být moje energie. Je jedno, co to je, ale musím se v tom cítit dobře," vzkazuje závěrem.

Jak to Sharlotě slušelo na letošním Fashion Weeku a které její módní kreace nás v redakci zaujaly? Podívejte se do fotogalerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články