Co si obléknout na Fashion Week? Fantazii se meze nekladou a extravagance je vítaná

Co si obléknout na Fashion Week? Fantazii se meze nekladou a extravagance je vítaná
Zdroj: Pexels
Výrazná červená kabelka se zlatými detaily. ALDO, 1560 KčŠiroké kalhoty s potiskem, vysokým pasem a postranními kapsami. ZARA, 1199 KčTrendy béžový klobouk. TOMMY JEANS, 1380 KčZelené sako s dlouhým rukávem a klopami do špičky. ZARA, 1399 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

Fashion Week se bezpochyby řadí mezi největší módní akce roku. Co si ovšem obléct, pokud se na takovou událost chystáte? Odpověď snad ani nemůže být jednodušší. Vzít si můžete prakticky cokoliv. Tedy cokoliv, co není nudné.

Dana Klementová
Dana Klementová 08. 04. 2022 08:25

Akce, jako je Fashion Week, mívá většinou dress code cocktail chic. Fantazii se tedy meze nekladou. 

Čím výraznější, tím lepší

Jediné pravidlo, které je třeba při výběru vhodného outfitu respektovat, je, že váš look by rozhodně neměl být fádní. Pokud tedy zvolíte něco výraznějšího, nezapomenete na nápadité líčení a nasadíte sebevědomý výraz, máte vyhráno. 

Nejvhodnější jsou pro takovou událost oversized, lesklé či metalické kousky, se kterými budete za hvězdu. Skvěle funguje například také vrstvení oblečení, kombinace více vzorů či textur a netradiční střihy

Nezapomínejte ani na výraznější kabelky či sluneční brýle, které váš outfit perfektně doplní. 

Outfity od módních návrhářů

Jestliže si nechcete pořizovat jen tak nějaké oblečení, vyrazte na Fashion Week v modelech návrhářů, kteří se tam chystají prezentovat své nejnovější kolekce. Tak chybu rozhodně neuděláte. 

Oblečení na Fashion Week

Pokud i vy hledáte inspiraci na outfity na MBPFW, který startuje v sobotu 9. dubna 2022 a potrvá do středy 13. dubna 2022, můžete si prohlédnout naši fotogalerii. Tam na vás čeká hned několik originálních módních kousků, jež jsou pro tuto akci naprosto ideální.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články