Fashion Week 2022: Redaktorky Lifee.cz vyrazily na zahájení. Účesy od kadeřnic z Ukrajiny a prsten za čtvrt milionu!

Fashion Week 2022: Redaktorky Lifee.cz vyrazily na zahájení. Účesy od kadeřnic z Ukrajiny a prsten za čtvrt milionu!
Zdroj: koláž Lifee.cz
Redaktorky Lifee.cz vyrazily na Prague Fashion Week.Šéfredaktorka Markéta Behinová vsadila na výraznější kouřové líčení očí a efektní účes s copánkem na levé straně. Ani redaktorka Veronika Nováková se výraznějšího líčení nebála a červená rtěnka jí navíc velmi sluší. Navlněné vlasy pak celkový look jenom perfektně podtrhly.Co se týče líčení, Markéta Behinová i Veronika Nováková se svěřily do péče make-up artistce Dianě Vitikačové a o jejich okouzlující účesy se postaralo kadeřnictví Franck Provost.+ 17 fotek+ 18 fotek

V sobotu oficiálně začal pražský Fashion Week 2022 a redaktorky Lifee.cz u toho nesměly chybět! Jak dlouho se na tuto příležitost chystaly, jakým modelům daly přednost a podle čeho je vybíraly?

Dana Klementová
Dana Klementová 10. 04. 2022 09:00

Fashion Week se bezpochyby řadí mezi nejprestižnější módní akce roku a tři redaktorky Lifee.cz si to rozhodně nemohly nechat ujít. Jaké modely zvolily, jak každá tuto událost vnímá a jak se na ni připravovala? Pokochat se můžete módou hned pro tři věkové kategorie!

Dana Klementová: Extravagance i komfort v jednom

Nejmladší členka redakce, expertka na módu a kosmetiku Dana Klementová, vynesla model vhodný pro všechny 20+. Prague Fashion Week považuje za skvělou příležitost dát prostor extravaganci a lehké výstřednosti. Proto kromě výrazného zeleného líčení očí, které sladila s kabelkou, zvolila poutavou černou tylovou sukni a blyštivého metalického bombera

„Kdy jindy si užít výraznější make-up i outfit, než právě během takové akce? Přesnou představu, v čem bych na letošní Fashion Week vyrazila, jsem neměla. Rozhodně jsem ale věděla, že by to mělo být něco, co dokáže na první pohled zaujmout a zároveň se v tom budu cítit komfortně. Model z dílny Martiny Pipkové Loudové to splnil perfektně. Nápaditý účes i líčení od vizážstky Diany Vitikačové a luxusní Šperky Korbička to celé dokonale podtrhly a já se cítila vskutku skvěle, libuje si Dana.

@lifee.cz Holky z redakce Lifee.cz a jejich přípravy na Fashion Week 👗👠💄 #fyp #foryoupage #lifee #lifeecz #protebepage #martinapipkova #fashionmam #franckprovost #sperkykorbicka #mikeladaluka #fashion #fashionshow #fashionweek #praguefashionweek #mbpfw ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Veronika Nováková: Modelkou i se 160 centimetry

Jiný pohled na prestižní akci měla redaktorka celebrit Veronika Nováková. Její styl bude sedět všem, kteří již překročili třicítku nebo se jí blíží. Mám krásných 160 centimetrů, proto jsem pro letošní Fashion Week zvolila zavinovací šaty. Baví mě na nich, že jsou díky pásku kreativně vyřešené v pase. Oblíbila jsem si také tříčtvrteční rukávy, protože jsem nesvá, když mám v šatech odhalená ramena. Make-up jsme zvolily přirozený tak, aby respektoval mé rysy obličeje. Vlasy mi v salonu Franck Provost upravili podle přání. Chtěla jsem lehké vlny, které ani po několika hodinách neztratí svůj tvar, prozrazuje ke svým přípravám na letošní MBPFW 2022 Veronika, která svůj look korunovala prstenem v hodnotě téměř čtvrt milionu.

Markéta Behinová: Účes od kadeřnice z Ukrajiny

Spoustu práce měla s přípravami na Prague Fashion Weeku šéfredaktorka Markéta Behinová, která vynesla mladistvý a šik model ideální i pro ženy po čtyřicítce.. „I když módní přehlídka trvá necelou půlhodinu, je pozoruhodné, že přípravy nám zabraly několik dní. Mojí volbou byla originální kolekce návrhářky Mikela da Luka. Vybrala jsem si pouzdrové černé šaty s extravagantním zipem po celé délce. Je to přesně ten typ šatů, které můžete využít pro jakoukoliv příležitost – na jednání, slavnostní akci i rockový koncert. Stačí vyměnit boty a doplňky. Přes šaty jsem přehodila žlutou vestu M&M Fashion a vše dotáhla kabelkou Coccinelle a kozačkami Tods. Uši jsem ozdobila náušnicemi Korbička. Tuhle značku jsem objevila teprve nedávno, okouzlila mě unikátním zpracováním drahých kovů a kamenů. Na krk jsem pak zvolila jemný řetízek s perlou Antipearle," popisuje Markéta.

O účes, střih a barvu vlasů se jí postarala kadeřnice z Ukrajiny, která pracuje v salonu Franck Provost ve Slovanském domě. Radost z její profesionální práce a kreativních nápadů střídal smutek, který zrcadlily její oči. Salon přivítal do svého týmu hned několik kadeřnic z Ukrajiny, které vám již brzy představíme.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články