20 nejlepších účesů českých celebrit v roce 2021: Vysoké drdoly, divoké vlny i přirozenost, které pofrčí také letos

20 nejlepších účesů českých celebrit v roce 2021: Vysoké drdoly, divoké vlny i přirozenost, které pofrčí také letos
Zdroj: Herminapress/ koláž Lifee.cz
Flitrové šaty oblékly na loňských Slavících zpěvačky Monika Absolonová a Marta Jandová. Každá z dam je však doplnila jiným účesem. Zatímco Monika své kratší vlasy elegantně načesala dozadu, Marta vlasy nejprve natočila a následně je sepnula do nedbalého drdolu na pravé straně, který společně s odhaleným ramenem vypadal opravdu perfektně. Herečka Sandra Nováková zvolila na premiéru filmu Matky, za jehož scénářem stojí, romantické růžové šaty, ve kterých vypadala naprosto senzačně. Výraznější líčení a vlnité vlasy stažené dozadu k celému outfitu skvěle ladí. Herečka, která je známá perfektně střiženou ofinou, se tak ukázala světu v trochu jiné podobě.Styl, vkus a smysl pro detail Monice Bagárové rozhodně nechybí. Potvrdila to i během loňského předávání cen Český slavík, kdy vsadila na smyslnou červenou. Co se týče účesu, dlouhé vlnité vlasy Monice moc sluší. Pravou polovinu si navíc rafinovaně dala dozadu, čímž nechala vyniknout zdobení na šatech.Ewa Farna svým extravagantním outfitem na loňských Slavících zaujala všechny přítomné. Stejně extravagantní byl také zpěvaččin účes. Efektní vysoký drdol vypadal naprosto skvěle. Lucie Bílá dala naopak přednost spíše klasice. Rovné vyčesané vlasy sepnuté dozadu zpěvačka nezvolila poprvé. + 11 fotek+ 12 fotek

I přes komplikovanou situaci kolem pandemie koronaviru se v roce 2021 konal v České republice nespočet společenských akcí, na kterých se představilo mnoho krásných slavných dam. My se zaměřili na jejích účesy a vybrali dvacet nejlepších, kterými se nyní můžete inspirovat.

Dana Klementová
Dana Klementová 07. 02. 2022 09:00

Loňský rok přál hlavně přirozeným účesům a romantickým vlnám. K vidění ale byly také vysoké i nízké drdoly, culíky či messy účesy. Jakými vlasovými kreacemi bodovaly na červeném koberci Jana Plodková, Monika Bagárová či Jitka Čvančarová?

Extravagance i vílí nádech

Ve dvacítce vyvolených nechybí ani Tereza Kostková, Nikol Švantnerová a Monika Absolonová, která se svými krátkými vlasy dokáže zázraky. Extravagancí zase okouzlila fanoušky Ewa Farna a dokonale sladit účes s outfitem dokázala Marta Jandová.

Kdo další se objevil v našem výběru nejlepších účesů roku 2021? Na to se můžete podívat v naší fotogalerii. A možná se i trochu inspirovat. Plesová ani divadelní sezona totiž zdaleka nekončí...

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články