10 účesů Taťány Gregor Brzobohaté, které z vás udělají ženu vamp

10 účesů Taťány Gregor Brzobohaté, které z vás udělají ženu vamp
Zdroj: Herminapress
Na letošním vyhlašování pěveckých cen Zlatý slavík zazářila Taťána ve výrazné zlaté róbě. Dobře ví, že k blyštivým a podobně pompézním šatům se hodí jednoduchý slušivý účes. Vlasy proto lehce zvlnila a dodala jim lehkou asymetrii, když jednu stranu zastrčila za ucho. „Prodat“ tak mohla třpytivou náušnici.
Křehkost a něžnost je Táninou nejsilnější stránkou. Dobře ví, že je to sázka na jistotu. Ráda proto obléká bílou barvu, a pokud sepne vlasy do lehkého culíku, jako v tomto případě, působí elegantně i ve vysoké společnosti. Vepředu nechává zvlněné vlasy volně splývat kolem obličeje. Líčení je minimalistické a důraz je kladen na přirozenost.Mikádo působí moderně a z Taťány dělá sebevědomou ženu. Účesu opět dodala objem kulmou a na straně ho ukotvila za uchem. Blyštivá náušnice je třešničkou na dortu.
Něžné krajkové koktejlky si zaslouží odpovídající účes. Modelka vlasy nejprve navlnila, potom stáhla dozadu a pramínky kolem obličeje nechala zvolna splývat. Křehké a půvabné.+ 6 fotek+ 7 fotek

Blondýnka Taťána Gregor Brzobohatá (33) se s účesy, které nosí do společnosti, nebojí experimentovat. Na rozdíl od barvy vlasů, které se drží od svého vítězství v Miss České republiky 2006. Přinášíme vám 10 Tániných nejnápaditějších účesů, které vás promění ve svůdnou krásku.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 22. 12. 2021 09:00

Světem showbyznysu sice momentálně hýbe zpráva, že se Táňa rozchází se svým manželem Ondřejem Gregorem Brzobohatým (38), my jsme se na jedinou českou Miss World rozhodli podívat trochu jinak - skrze její účesy, které v tuzemském rybníčku patří k těm nejatraktivnějším.

Taťána Gregor Brzobohatá si oblíbila retro styl

Taťána s oblibou chválí svého kadeřníka, protože dobře ví, že namíchat správný, a hlavně přirozený odstín blond je velká alchymie. Často ji vídáme s rozpuštěnými a lehce zvlněnými vlasy, na neformálnější akce s oblibou nosí klobouky.

Objevila se však také v ofince nebo v účesu připomínajícím 50. léta. Právě na vlně retra se Táňa vozí s velkou oblibou. Podívejte se s námi, které vlasové kreace jí seděly nejlépe.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články