5 výrazných make-up looků, se kterými zazáříte nejen na Fashion Weeku. Nebojte se odvázat!

5 výrazných make-up looků, se kterými zazáříte nejen na Fashion Weeku. Nebojte se odvázat!
Zdroj: Se souhlasem Diany Vitikačové/koláž Lifee.cz
Zelené líčení očí doplněné o výraznou linku.Hravé líčení očí plné barev à la duha doplněné o výraznou oční linku. Výrazné líčení doplněné o 3D perly a kamínky, které je pro speciální fashion příležitosti naprosto ideální.Leopardí líčení očí, které můžete stejně jako Diana sladit se svojí manikúrou.+ 1 fotka+ 2 fotky

Ačkoliv většina žen dává přednost méně výraznému či nude líčení, občas nastane chvíle, která si žádá něco speciálního. Jaký make-up zvolit například na právě začínající Prague Fashion Week a jak ho sladit s outfitem? Na to se web Lifee.cz zeptal make-up artistky Diany Vitikačové, která se profesionální vizážistice věnuje od roku 2016.

Dana Klementová
Dana Klementová 09. 04. 2022 14:30

I když nejste milovnicemi výstředního líčení, jsou okamžiky, kdy je třeba se trochu odvázat. To, že je make-up výrazný, ještě totiž neznamená, že je nevkusný

Nebojte se výraznějšího líčení

Podle Diany představují právě akce typu Fashion Weeku ideální příležitost k tomu, aby se ženy v líčení příliš nelimitovaly. „Rozhodně se nemusíte bát kreativního make-upu a zvolit odvážnější kombinace, jako jsou například barevné grafické linky. Chybu ovšem neuděláte ani s nadčasovými rudými rty, říká vizážistka, která se na extravagantní líčení zaměřuje.

Jak sladit make-up s outfitem?

A jak make-up ideálně zkombinovat s outfitem, aby výsledný dojem byl co nejlepší? Co se týče barev, líčení nemusí být nutně sladěno s oblečením. "Perfektně bude vypadat třeba kontrastní rtěnka, nebo se naopak můžete nechat inspirovat jednou barvou ze svého outfitu a tu do líčení zakomponovat,“ dodává Diana. 

Líčení na Fashion Week

Pokud hledáte inspiraci na netradiční líčení pro speciální příležitost, jako například Fashion Week, který dnes začíná v Praze, prohlédněte si naši fotogalerii. Tam na vás čeká hned 5 extravagantních make-upů, s nimiž budete k nepřehlédnutí. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články