Veronika Hejlíková: Modeling pověsila na hřebík a pomalu připravuje syna do školy

Veronika Hejlíková: Modeling pověsila na hřebík a pomalu připravuje syna do školy
Zdroj: Lifee.cz/Veronika Nováková
Modelka Veronika Hejlíková stihla navštívit v rámci pražského Fashion Weeku jen jednu přehlídku.Outfit byl podle ní jasnou volbou. Vybrala si pánské sako značky Van Graaf, která přehlídku zaštiťovala.Sako doplnila Veronika Hejlíková bílými kalhotami a nesměly chybět doplňky v podobě masivního náhrdelníku a náušnic.Modelka, podobně jako většina dalších návštěvníků, vytáhla po zimě sluneční brýle. Nesundala je ani uvnitř haly.+ 6 fotek+ 7 fotek

Modelka Veronika Hejlíková zavítala na pražský Fashion Week 2022, aby zhlédla pondělní soutěž mladých talentů. Jako většině přítomných jí nejvíc učarovala kolekce začínajícího návrháře Tomáše Němce. Webu Lifee.cz nicméně prozradila, že modeling už pověsila na hřebík a nyní se věnuje především synovi Vojtovi.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 13. 04. 2022 08:00

Modelka Veronika Hejlíková je v módním světě známá především díky téměř pět let trvající spolupráci s vyhlášeným francouzským módním domem Céline. Pro něj fungovala jako živá figurína, na kterou návrháři špendlili své slavné luxusní modely. Po svatbě s hercem Lukášem Hejlíkem a porodu syna Vojty je nicméně mámou na plný úvazek. Modeling už podle svých slov dávno pověsila na hřebík.

Veronika Hejlíková se věnuje synovi

Modelingu se už dlouho nevěnuji, vždyť mi bude letos v květnu čtyřicet," směje se Veronika. Její prioritou je momentálně Vojta. Náš syn půjde v září do školy, takže se zaměřujeme na to, co všechno nás čeká. Chceme se pečlivě připravit, aby byl pro Vojtu start školního roku co možná nejpříjemnější," poukazuje.

Léto si s rodinou hodlá užít, než skočí rovnýma nohama do povinností spojených s péčí o prvňáčka. Plány jsou zatím otevřené. Uvidíme, jak na tom bude manžel pracovně, protože loni byl hodně vytížený. Budeme to řešit operativně. Určitě budeme na chalupě v Říčkách u Brna, ale rádi bychom také vyrazili k moři," nastiňuje Veronika.

Nevím, zda bych takový model vynesla, tvrdí Hejlíková

Na pražský Fashion Week zavítala Hejlíková jen na skok. Zhlédnout stihla soutěžní přehlídku Van Graaf Talent Junior, kterou vyhrál mladý návrhář Tomáš Němec. Jeho kolekce krom poroty nejvíce zaujala také Veroniku. „Byl to jasný vítěz. Moc mu gratuluji. Nejsem si jistá, jestli bych dokázala tak odvážný model vynést, ale líbil se mi jeho celkový vibe," zamýšlí se Veronika, „téhle akci strašně fandím. Cesta, kterou festival prošel, byla trnitá, ale jsem ráda, že si pořád zachovává tak vysoký standard."

Veronika oblékla na módní akci pánské kostkované sako značky Van Graaf, které doplnila bílými kalhotami, černou košilkou a výraznými šperky ve zlaté barvě. Nad svým outfitem jsem moc času nestrávila, bylo to poměrně rychlé rozhodování. Chtěla jsem, aby mé oblečení bylo pohodlné, fashion a abych se v něm cítila dobře," poukazuje Veronika.

Jak Hejlíkové slušel pánský styl a čím nás překvapila rapperka Sharlota? Jaké další zajímavé outfity byly na Prague Fashion Week 2022 k vidění? Podívejte se v naší fotogalerii. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články