Móda z Cannes 2022: Kráska ze Žhavých výstřelů, těhotná Adriana Lima i bývalá první dáma Francie

Móda z Cannes 2022: Kráska ze Žhavých výstřelů, těhotná Adriana Lima i bývalá první dáma Francie
Zdroj: Showpix/Koláž Lifee
Adriana Lima ukázala rostoucí bříško v šatech se zvířecím vzorem a tak vysokými rozparky, že bylo vidět i tělové prádlo. Odvážný model pocházel z dílny značky Roberto Cavalli.Viola Davis, která letos získala ocenění Woman in Motion, zvolila kostýmek značky Alexander McQueen.Eva Herzigová oblékla černé šaty značky Saint Laurent.Anja Rubik se také nechala obléknout značkou Saint Laurent. + 11 fotek+ 12 fotek

Filmový festival v Cannes se přehoupl do své druhé poloviny a my jsme se podívaly, jak se slavné dámy oblékly na galavečer cen s názvem Women in Motion. Které to nejvíce slušelo?

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 24. 05. 2022 09:30

V neděli se v rámci festivalu v Cannes předávala cena Women in Motion, kterou letos získala herečka Viola Davis (56). Ta byla bez diskuse jednou z nejnápadnějších žen u fotostěny. Vzhledem k tomu, že koberec i stěna byly laděné do černé, její zelený kostýmek doslova zářil. 

Hvězda v černé Eva Herzigová

Většina přítomných dam oblékla černé modely, povětšinou zdobené alespoň krajkou či zajímavými průstřihy. Topmodelka Eva Herzigová (49) ale nepotřebovala ani jedno a v jednolitých černých šatech byla i tak za hvězdu. Stejně zářila celá v černém i bývalá první dáma Francie Carla Bruni-Sarkozy (54). 

Šaty s hlubokým výstřihem oblékla herečka ze Žhavých výstřelů Valeria Golino (56) a v průhledném krajkovém setu dorazila i modelka Anja Rubik (38).

Adriana Lima ukázala spodní prádlo

Pozornost na sebe poutala také potřetí těhotná Adriana Lima (40), která zvolila šaty s leopardím vzorem a vysokými rozparky. S těhotenským bříškem se neubránila odhalení spodního prádla. 

Mezi přítomnými hvězdami z celého světa se mihlo i několik dam, které zůstaly věrné barevným kombinacím. A jak jim to slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články