Módní policie z Karlových Varů: 20 párů, které svým originálním stylem rozbouřily filmový festival

Módní policie z Karlových Varů: 20 párů, které svým originálním stylem rozbouřily filmový festival
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee.cz
Modelka Gabriela Dvořáková se svým manželem Petrem Švamberou navštívila bar uprostřed Vřídelní kolonády.Martin Dejdar přišel s manželkou Danielou na Campari party. Daniela dodržela dress code, který v outfitu požadoval červený akcent.Syn Miroslava Donutila Martin se svou partnerkou Sárou Affašovou, která vynesla šaty od návrhářky Beaty Rajské. Sára je v šestém měsíci těhotenství.Režisér Biser Arichtev se svou manželkou Veronikou barevně příliš neladil, zato byli oba ve výborné náladě.+ 16 fotek+ 17 fotek

Web Lifee.cz pro vás vybral dvacet slavných párů, které navštívily společenské akce na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Ladí spolu více Jiří Bartoška s manželkou Andreou nebo Ondřej Brzobohatý s Danielou Písařovicovou? A které páry si zakládají na výstřednosti?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 05. 07. 2022 12:00

Posvítili jsme si na dvacet nejvýraznějších párů, které navštívily společenské akce na filmovém festivalu v Karlových Varech. Každý je jiný, ale všechny nás svým osobitým stylem baví. Bez ohledu na to, zda se jedná o luxusní večírek s přísným dress codem, filmovou premiéru, nebo rockový koncert, správný pár by měl ve společnosti ladit.

Vždy styloví Jiří a Andrea Bartoškovi

Prezident filmového festivalu Jiří Bartoška je se svou manželkou Andreou za všech okolností sladěný. Ctí povahu akce a dress code včetně pravidel etikety mají v malíčku. Není divu, letos oslaví 46. výročí svatby!

Neformální Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová

Jeden z novějších a velmi ostře sledovaných párů se poprvé objevil v Karlových Varech bok po boku. Zatím navštěvují méně formální akce a raději si užívají romantických procházek na kolonádě. Sálá z nich spokojenost a nešetří úsměvy.

Co jako pár zatím příliš neřeší, je diktát módy. Evidentně si ve Varech raději udělají pohodu, než aby se trápili v komplikovaných outfitech.

Neonoví Nela Slováková a Lukáš Kozák

Influencerka Nela Slováková vyvedla do společnosti po nepříliš povedené dovolené svého partnera Lukáše Kozáka, se kterým se ještě nedávno rozcházela. Na módní přehlídku návrhářky Debbie Brown se sladili do posledního detailu v křiklavých barvách neonu a v rámci své kategorie by od nás dostali jedničku s hvězdičkou.

Výstřední Gabriela Jiráčková a Ladislav Semela

Česká Barbie Gabriela Jiráčková se pro svět showbyznysu prostě narodila - žije pro módu a dokonalou image. Na přehlídku proto s partnerem Ladislavem Semelou oblékla zářivě zlaté šaty, díky kterým na sebe strhla veškerou pozornost. Jak se vám líbí košile, kterou oblékl její partner?

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články