5 největších módních halucinací v Karlových Varech: Intimní partie Kašákové a kabelka Jordana Haje

5 největších módních halucinací v Karlových Varech: Intimní partie Kašákové a kabelka Jordana Haje
Zdroj: eXtra.cz, Herminapress/koláž Lifee.cz
O nejprobíranější módní faux pas se postarala spisovatelka Radka Třeštíková.Ta dala na odiv svou štíhlou postavu v oděvu, který rozhodně neodpovídal dress codu zahájení filmového festivalu. Na snímku s další módní experimentátorkou a kamarádkou Emmou Smetana.Také Eliška Dospivová s látkou neplýtvala. Figuru nechala vyniknout v modelu, který jí stěží zakrýval to nejnutnější.Stylista Filip Vaněk patří ve svém oboru k uznávaným odborníkům, a tak ví, čím zaujme (a neurazí). Tento model by na sebe ale asi většina mužů nevzala. + 4 fotky+ 5 fotek

Zatímco loni se o největší rozruch na červeném koberci postarala svou opulentní modrou róbou a nepříliš lichotivým účesem herečka Jitka Čvančarová, letos tuto úlohu převzaly na svá bedra jiné osobnosti. Vybrali jsme pro vás pět největších módních úletů dosavadního průběhu filmového festivalu v Karlových Varech.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 04. 07. 2022 14:45

Jestli něco bylo vzhledem k horkým dnům k vidění ve větší než malé míře, pak to byla holá kůže. Tu (spolu s velkou částí vnad) odhalila na slavnostním zahájení festivalu bývalá manželka miliardáře Marka Dospivy Eliška (45). Dáma s figurou jako proutek zvolila černé šaty s takovými průstřihy, že jí stěží zakrývaly alespoň bradavky.

Radka Třeštíková se za svůj úlet omluvila

Pozadu evidentně nechtěla zůstat ani spisovatelka Radka Třeštíková (41). O té si přihlížející nejprve museli myslet, že si spletla slavnostní zahájení s vycházkou na pláž, neboť na červený koberec dorazila oděná pouze v topu o velikosti podprsenky, dlouhé kostkované sukni s rozparkem a s koženým obojkem na krku.

Nedodržela jsem předepsaný dress code a přijímám za to veškerou zodpovědnost. Ve svém životním nastavení 'dělám si, co chci' jsem trochu zapomněla na to, že každá jednotlivost, každej jeden dílek je něčím ohraničený. Ano, já jsem tu hranici překročila. (...) Cítím to. Vnímám to. Budu si to pamatovat. Omlouvám se,“ citoval Blesk Třeštíkovou.

Bradavka Veroniky Kašákové a Jordan Haj v sukni

Víc ukázat než skrýt se rozhodla také modelka Veronika Kašáková (32). A zle se jí to vymstilo. Na věhlasné MOËT párty vedle hotelu Thermal jí z jednoho z hojných průstřihů na stříbrné róbě značky Anamé vyklouzla bradavka.

Svou troškou do mlýna přispěli ale také pánové. O velký rozruch se postaral hlavně muzikant Jordan Haj (32). Partner zpěvačky Emmy Smetana (34) si to ulicemi Karlových Varů vykračoval v černé sukni a s titěrnou zlatou kabelkou přes rameno. A pozadu nezůstal ani uznávaný stylista Filip Vaněk, jenž byl na Unicredit party k zastižení v modelu, který by spíše slušel některé z dam.

5 největších módních úletů si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články