3 znamení zvěrokruhu, která až přehnaně lpí na své rodině. Patříte mezi ně i vy?

3 znamení zvěrokruhu, která až přehnaně lpí na své rodině. Patříte mezi ně i vy?
Zdroj: Freepik

Rodina je základním stavebním kamenem úspěšného života. Která znamení zvěrokruhu pěstují tak úzké rodinné vazby, že mohou být pro ostatní až nepochopitelné?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 11. 2021 07:00

Následující znamení zvěrokruhu mají úzké vztahy v rodině, které jejich partneři často nechápou. Mohou se tak snadno stát jablkem sváru.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pro Váhy bývá rodina na prvním místě, nikdy nad ni nenadřazují kariéru. Zejména ženy v tomto znamení žijí pro své děti. Pro ambiciózní muže tak bývají skvělými partnerkami, protože se umějí perfektně postarat o teplo rodinného krbu. Tím, jak upřednostňují všechny ostatní, se však často dostávají do situace, kdy jim chybí chvíle pro sebe a přátele.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci si na rodinu opravdu potrpí, a to i na širší příbuzenstvo. Milují rodinné oslavy, často se stýkají s ostatními členy a jsou s nimi v pravidelném kontaktu. To bývá nepochopitelné pro jejich partnery, kteří mohou pocházet z odlišného prostředí. Pokud máte doma Střelce, zvykněte si, že jeho rodina s vámi bude vždy ve velmi úzkém spojení.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi nemívají moc přátel a drží se svou rodinou. Často s ní mají až nepochopitelně úzké vazby a v dospělosti se od ní odmítají oddělit. Jejich zdrojem lásky a jistoty je vždy rodina, nepotrpí si na budování kariéry a přehnanou cílevědomost. Pro lidi kolem sebe jsou nosnou zdí, o kterou se mohou opřít. V rodině bývají Kozorozi milovaní a obdivovaní pro svou dobrosrdečnost.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články