Peníze a kariéra podle horoskopu: Tohle vás čeká do konce dubna 2021

Peníze a kariéra podle horoskopu: Tohle vás čeká do konce dubna 2021
Zdroj: Freepik

Duben vstupuje do své druhé poloviny a začíná být pomalu jasno v tom, jak se tento měsíc odrazí v našich peněženkách. Jak bude z pohledu financí a práce vypadat následujících patnáct dní, napoví náš velký horoskop.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 15. 04. 2021 16:00

Naprostými premianty mezi všemi dvanácti znameními zvěrokruhu jsou Blíženci. Těm se bude dařit nejen po finanční stránce, ale i pracovní. Na příspěvek do kasičky se mohou těšit také Kozorozi. Pro Střelce a Panny zase nastává správný čas říci si o zvýšení platu. A jak je na tom vaše znamení zvěrokruhu?

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března – 20. dubna)

Zatímco ostatní stále hledají řešení svých problémů, vy už máte našlápnuto ke změně. Merkur a Mars probouzejí vaše nadšení pro zvláštní projekty. Lákají vás zejména kreativní a inovativní věci. Prosadit se je pro vás nyní snadné. Rozhodně budete velkým přínosem pro každý pracovní tým, protože vytváříte živou profesní atmosféru.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna – 21. května)

Slunce a Merkur budou mít od 20. dubna pozitivní vliv na všechno, co souvisí s kariérou a financemi. Budete úspěšně hájit své zájmy a na ostatní působit přesvědčivě. Brainstorming a týmová práce budou fungovat velmi dobře. V soukromém životě vás čekají také jisté finanční bonusy. Díky skvělým úlovkům za bezkonkurenční cenu pro vás bude nakupování potěšením.

Znamení zvěrokruhu Blíženci (22. května – 21. června)

Mars a Jupiter z vás dělají premianta měsíce. Budete první, kdo vycítí dobré šance a využije své výhody. Finančně se vám bude dařit dobře, správně argumentujete, takže se vám podaří pro sebe získat nejlepší podmínky. Hvězdy přejí sjednávání kontraktů a vyjednávání smluv. Spolupráce s kolegy bude nejlépe fungovat od poloviny měsíce. Navíc noví členové do týmu dokonale zapadnou.

Znamení zvěrokruhu Rak (22. června – 22. července)

Planeta Merkur bude mít vliv na vaše finance až do 19. dubna. Vaše pracovní vytížení je vysoké a spolupráce s ostatními vyžaduje velkou ochotu ke kompromisům a flexibilitu. V dubnu nabouraly váš rozpočet neočekávané náklady. Jste velmi kreativní, protože Venuše momentálně podporuje vaše estetické cítění, styl a vše, co se točí kolem módy a designu. Možná vás v tomto směru čeká velký úspěch.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. července – 22. srpna)

Do 19. dubna budou hvězdy velmi nakloněny kariérnímu postupu. Skvěle se prezentujete a můžete být hrdí na to, čeho jste doposud dosáhli. V týmu jste svým kolegům oporou a ukazujete se jako ideální kontaktní osoba při jednání se zákazníky a při prezentacích. Od 20. dubna budete dost velkorysí.

Znamení zvěrokruhu Panna (23. srpna – 22. září)

Duben je pro Panny docela stresující měsíc, ale vy se v práci nakonec prosadíte a dohodnete. Mezi vámi a kolegy však panuje rivalita. Jednání o platu, cenách nebo důležitých schůzkách půjdou od 20. dubna velmi dobře. Díky Venuši jste superkreativní, bodujete také inovativními nápady a dobrým instinktem.

Znamení zvěrokruhu Váhy (23. září – 23. října)

Vliv Marsu na vaši práci je extrémní, v dubnu budete velice motivovaní. Vaše sázky jsou vysoké, ale stojí za to. Šťastná planeta Jupiter na vás působí pozitivně a vy zrovna jednáte o nové pozici. Toto uznání vám dává novou motivaci. Po krátkých výkyvech na začátku měsíce budou vaše finance od 19. dubna celkem stabilní.

Znamení zvěrokruhu Štír (24. října – 22. listopadu)

Merkur vám přináší kontakt se zajímavými lidmi a také podporuje komunikaci. Týmová práce a komunikace těží z vašich psychologických dovedností a vaší intuice. Od poloviny dubna jste méně kreativní a také trochu tvrdohlaví. Je pro vás těžké být časově flexibilní.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Ve své práci víte, co je důležité, máte dobrý přehled o finančních výhodách a proveditelných projektech. To, co řešíte, má hlavu a patu a přinese vám to větší pocit bezpečí. Při vyjednávání o platu nebo ceně vám Merkur a Jupiter poskytnou ty nejlepší podmínky. Dubnové postavení hvězd jednoznačně přeje všemu, co souvisí se smlouvami a dlouhodobými závazky.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Od poloviny měsíce se budete více soustředit a získáte za své závazky větší uznání. Hvězdy vám pomohou na cestě k vrcholu kariéry. Obchodní partneři jsou spolehliví a inspirují vás zajímavými úkoly. Merkur přináší peníze do pokladny, a je v ní dokonce také něco navíc. Zejména proto, že jste chytří a ve svých finančních zdrojích využíváte dobrých příležitostí.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Vodnáři jsou v dubnu neobvykle nápadití a inspirovaní. Srší vynikajícími nápady, které se dobře prodávají. Nebojí se ani tvrdé práce ať už v kanceláři, nebo v dílně. Vše zvládají naprosto v pohodě. Díky postavení Marsu a Jupitera existují jisté šance na kariérní postup. Od 20. dubna však utratíte příliš mnoho peněz za luxus a krásu.

Znamení zvěrokruhu Ryby (21. února – 20. března)

V dubnu vám postavení Marsu přinese stres a komplikované úkoly, které vyžadují pečlivou organizaci. Dopadne to ale dobře, protože jste finančně velmi chytří a máte také skvělé kreativní nápady. Od 24. dubna proběhne vše hladce na všech frontách. V práci a ve spolupráci s ostatními bude dosaženo nové harmonie. Kariérní změny se vyvíjejí příznivě.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články