Antidepresivní horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která se málokdy potácejí v zoufalství

Antidepresivní horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která se málokdy potácejí v zoufalství
Zdroj: Unsplash

Deprese je psychické onemocnění, jehož intenzita záleží mimo jiné i na povahových rysech člověka. Přičemž procento lidí trpící depresemi se v České republice neustále zvyšuje.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 13. 04. 2021 07:00

Jsou však i tací, kterým se tyto obtíže s úspěchem vyhýbají. Stejně jako mají na deprese vliv povahové rysy člověka, může na ně působit i soubor vlastností, který nám je dán do vínku na základě znamení zvěrokruhu. Víte, kteří lidé depresím unikají a nemají problém zvládnout své emoce sami?

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Vodnáři jsou velmi emočně založení lidé, kteří o svých pocitech často přemýšlejí a analyzují je. Na druhou stranu jsou velkými fanoušky psychologie, proto si často nechávají pomoci. Najdete mezi nimi i mnoho koučů, protože se umějí do lidí snadno vcítit, a mají tak ve své praxi úspěch. Jsou empatičtí a silní, i přes své problémy se umějí okamžitě postavit za ostatní, když je potřeba. K depresím tak většinou nemají sklony, protože čerpají ze své energie, která je drží nad vodou.

Znamení zvěrokruhu Štír (24. října – 22. listopadu)

Nekomfortní situace je spíše posilují, než srážejí na kolena. A když padnou, rychle vstávají. Rozpoznávají u sebe druhy svých emocí, proto jim nečiní potíže pracovat sami se sebou a uhlídat svůj psychický stav. Jsou otevřeni pomoci, proto pokud usoudí, že ji potřebují, nebojí se o ni říct. Často jsou to oni, kdo pomáhají ostatním. Na své okolí působí jako velmi silní lidé, kteří mají odvahu postavit se v životě úplně všemu. Jsou tak mnohdy žádáni o radu.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Střelci jsou jedním z nejsilnějších znamení zvěrokruhu. Jsou si jistí svým místem na tomhle světě a podle toho také jednají. Jsou velmi racionální a umějí žít přítomným okamžikem. Nezabývají se tím, co je za nimi, a ani netrpí přílišnými obavami z budoucnosti. Málokdy si nechávají pomoct, nejsou fanoušky psychologů. Často je však ani nepotřebují. Naopak jsou otevřeni alternativním terapiím, své problémy tak řeší spirituální cestou. Zajímá je práce s energiemi, čištění karmy nebo čakry.

Bez ohledu na znamení zvěrokruhu mějte vždy na paměti, že pociťujete-li problém, se kterým si nevíte rady, případně vám není dobře, neváhejte požádat o pomoc psychologa nebo jiného terapeuta. Stejně jako pečujete o své fyzické zdraví, pečujte i o své psychické.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články