Perfektní matky podle horoskopu: Která 3 znamení zvěrokruhu udělají pro své děti vše?

Perfektní matky podle horoskopu: Která 3 znamení zvěrokruhu udělají pro své děti vše?
Zdroj: Pixabay

Znáte ženy, které už od dětství plánují, jak se stanou matkami, a založení rodiny je pro ně absolutní prioritou? Vůbec by nás neudivilo, kdyby se jednalo o zrozenkyně v následujících třech znameních zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 25. 03. 2021 07:00

O tom, jakou bude žena matkou, může mnohé napovědět i horoskop. Jak vlastně vychováváme svoje potomky? Kolik si bereme z našich výchov a kolik z toho je předurčeno právě v nás? Pojďte se s námi podívat na znamení zvěrokruhu, kterým byla do vínku daná starostlivost a péče.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Jsou cílevědomé, urputné a jdou si tvrdě za svým, i když občas nevědí, za čím vlastně. Už bezdětné tvrdí, že jim dítě život tolik nezmění a počítají do budoucna s tím, že vytrvají ve všech aktivitách, které doposud měly. Proto pokud Vodnářky před založením rodiny podnikají, instinktivně se už dopředu připravují na to, jak s dětmi tuto svou činnost skloubí.

Často je až překvapí, kolik emocí a lásky v nich dítě probudí. Jako matky jsou však přísné a dbají na dodržování pravidel. Berou vše s čistou hlavou a své potomky vedou k cílevědomosti, ambicím a pokoře. Mají tu skvělou vlastnost, že zkrátka berou mateřství tak, jak je, zbytečně nevyšilují a žijí tak, jak den přijde. Zapojují také tatínky a nikdy od nich neuslyšíte, že táta hlídá. Táta totiž nehlídá, táta se stará.

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března – 20. dubna)

Berani se nebojí, a tak i do mateřské role, byť je pro ně nová, jdou po hlavě. Poskytují miminku obrovský pocit důvěry a síly. Zároveň se však nenechají tak lehce vyhodit z dosavadního života. Řídí se heslem: „Stačí hezky žít, dítě se přidá.“  Zvládají i s novým členem rodiny veškeré činnosti, jako tomu bylo dřív, a kolikrát překvapí, jak často se jim to skvěle daří.

Plyne to z toho, že bezdětné Beranky kladou velký důraz na své potřeby, a proto se jim tento model chování s dítětem těžko opouští. Na druhou stranu by pro svého potomka dýchaly od první chvíle a zbožňují každý jeho krok. Udržují si i při mateřství svoji identitu, a tak od nich pravděpodobně mluvení v mateřském plurálu neuslyšíte. I s dětmi si jdou za svým a budují pro ně stabilní domov.

Znamení zvěrokruhu Rak (22. června – 22. července)

Kdybychom zde měli pomyslný piedestal, postavili bychom na ně ženy ve znamení Raka. Jsou ohleduplné, řeší vše s rozvahou a v jejich povaze naleznete péči, klid a lásku. Jsou často sentimentální, a tak to budou právě ony, které vám budou podesáté ukazovat rozdíl ve fotografiích jejich potomka v horizontu deseti dní. Mají to zkrátka v genech, jsou k tomu předurčeny a od dětství o takové životní roli snily.

Často se starají o své mladší sourozence nebo pomáhají, kde mohou. Matky ve znamení Raka si kolem sebe často sdružují ženy, které mají na mateřství stejný názor jako ony. Tomu však není vždy lehké dostát, neboť ony samy mají pevně nastavené hranice, drží se svých hodnot a mají jasná pravidla. Jejich děti jsou pro ně často na prvním místě před partnerem a dávají jim sto procent své energie.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články