3 znamení zvěrokruhu, která se ničeho nebojí a vždy dosáhnou úspěchu. Patříte sem i vy?

3 znamení zvěrokruhu, která se ničeho nebojí a vždy dosáhnou úspěchu. Patříte sem i vy?
Zdroj: Freepik

Úspěch je třeba si vydřít a zasloužit, praví jedno známé pořekadlo. Je tedy k němu potřeba silná vůle. Která tři znamení zvěrokruhu ji mají v krvi a vždy vědí, kterým směrem se vydat, aby spočinula na nejvyšší příčce žebříčku úspěchu?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 04. 07. 2022 06:00

Úspěch znamená pro každého něco jiného. Jeden chce vybudovat úspěšnou firmu, druhý fungující rodinu. Ať už je váš cíl jakýkoliv, cesta za ním nebývá snadná a posetá růžemi. Podívejte se, která znamení zvěrokruhu to ale nikdy nevzdají.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři jsou odvážná stvoření, která si umějí jít za svými sny, nehledě na to, kolik překážek je na jejich cestě potká. Umějí vnímat jak své potřeby, tak potřeby druhých a často tvrdě dřou právě proto, aby potěšili své blízké nebo jim pomohli. Pro svou nezlomnou povahu často vystoupají po žebříčku úspěchu, ačkoliv jim to trochu trvá. Dělá jim totiž problém rozdělit pozornost mezi více činností a u něčeho konkrétního vydržet.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Se svou tvrdohlavostí si jde za svými sny a nebojí se, že by ho někdo na jeho cestě zdržel. Nesmlouvá s ostatními, ani se neptá na jejich názor. Berani jsou ti, které mnohdy nezajímá, co si o nich druzí myslí a nepotřebují jejich svolení. Mít doma Berana je pro rodiče často velmi náročné, protože musejí pozorovat, jak se s odvahou pouští do každého úkolu, který mu život připraví. A občas až příliš riskuje.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ráčci jsou sice rodinně založená stvoření, úspěch ale mají v krvi. Umějí dřít a nikdy se nespokojí s málem. Často právě proto, aby svou rodinu zajistili a přispěli pěknou částkou do rozpočtu. Bývají pro své protějšky nečitelní, ale zároveň se na ně jejich přátelé mohou vždy spolehnout. Oproti Beranům Raci často touží po úspěchu právě proto, aby je druzí obdivovali. Dělá jim to zkrátka dobře.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články