3 znamení zvěrokruhu, jež by na jaře 2022 měla začít znovu naplno žít. Hvězdy radí, jak na to

3 znamení zvěrokruhu, jež by na jaře 2022 měla začít znovu naplno žít. Hvězdy radí, jak na to
Zdroj: Pixabay

Hlava je mocná čarodějka! Pokud jí ale dáte prostor, aby vás ovládla, můžete si zadělat na pořádné problémy. Která znamení zvěrokruhu budou na jaře bojovat se svými myšlenkami a co jim pomůže? Podívejte se na jednoduchý návod na uzdravení mysli, který vám hvězdy servírují na zlatém podnose.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 04. 2022 06:00

Jaro nabízí prostor pro nové začátky, přesto jsou některá znamení zvěrokruhu už teď unavená a marně hledají odpovědi na plno otázek. Jak znovu začít naplno žít? My to víme! A prozradíme to i vám.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Je toho na vás zkrátka moc. Čekali jste pomoc blízkých, která nepřichází, a v hlavě máte až příliš myšlenek. Zkuste si udělat pár dní volna a naplánovat si dovolenou. Nemusí to být v zahraničí, stačí pár dní v přírodě. Za svůj úspěch, kterého jste na začátku roku dosáhli, si to rozhodně zasloužíte. Právě při odpočinku byste mohli vymyslet, jak posunout ke zdárnému konci váš vysněný projekt, který už dlouho leží ladem.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Samá práce, žádná zábava a hlava jako balón. Nepříjemní jste na všechny kolem a vyčítáte jim, že vás v tom nechali. Přitom šlo primárně o vaši volbu, jak se vymanit ze stereotypu, ve kterém jste dlouhodobě byli. Měli byste pouvažovat, zda nějakou část svých povinností nedelegovat na někoho jiného, a to buď na mladší kolegy, pokud je to jen trochu možné, nebo na členy domácnosti. Zvykli si, že všechno obstaráte a teď už se ani nesnaží.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vypadá to, že ten vztah chcete vzdát, ale rozum vám velí jinak. Nezapomeňte, že v otázkách lásky má srdce vždy o trochu víc pravdy než rozum, který hledá logiku a statistiky. Hvězdy vám radí, abyste se vydali do neznáma a utvrdili se v tom, co cítíte. Pokud někoho milujete, není na to analýza. A pokud někoho milovat přestáváte, nic vám nepomůže. Srdce je mocné a vy uděláte nejlépe, pokud si přiznáte pravdu. Jedině tak se můžete posunout dál a začít znovu naplno žít.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články