3 znamení zvěrokruhu, kterým se v únoru 2023 začne dařit v kariéře

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, kterým se v únoru 2023 začne dařit v kariéře
Zdroj: Freepik

První měsíc roku 2023 je téměř za námi a přichází únor. Zajímá vás, co vám podle horoskopu přinese? Zbystřit by měla hlavně tato tři znamení zvěrokruhu, která budou mít našlápnuto ke skvělé kariéře.

Jana Jánská
Jana Jánská 30. 01. 2023 06:03

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani chtějí jít v roce 2023 novými pracovními cestami, a právě nejkratší měsíc v roce je jim po kariérní stránce velmi nakloněn. Předností Beranů je, že se rychle rozhodují, jsou odvážní a připravení nasadit všechny síly. Potřebují jen stanovit rámec, ve kterém se mohou při svém jednání volně pohybovat, jinak nezúročí veškerý svůj potenciál. Naopak stanovení příliš omezujících hranic je frustruje.

Berani míří na cíl a jdou přímo, nenechávají se svádět podružnostmi. Někdy běží tak rychle, že až později zjistí, jak málo promyšlený jejich postup vlastně byl. Jim to ovšem nevadí, velmi rychle se přeorientují a pokračují v cestě. Letošní únor je pro ně jako stvořený k tomu, aby se jim v kariéře začalo fantasticky dařit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Lidé ve znamení Raka jsou v jádru velmi citliví a vnímaví. Dokáží se snadno vcítit do rozpoložení druhých a spoluprožívají vše s nimi. Oceňují pohodovou pracovní atmosféru a sami ji dokáží vytvořit. Starost o blaho ostatních je jejich radostí.

Proto se zrozenci v tomto znamení zvěrokruhu tak dobře uplatňují v různých sociálních a výchovných oborech. Pomáhat lidem k lepšímu pocitu je ale možné i v odvětvích gastronomie, módy, bydlení nebo kosmetiky. Mnozí Raci plní s úsměvem na rtech přání klientů. A právě v únoru 2023 dojde tato jejich skvělá vlastnost uznání. Těšit se tak mohou na přidání nebo povýšení.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Zrozenci ve znamení Vodnáře mají nekomplikovanou povahu a jsou otevření všemu novému. Trapné plnění povinností jim rozhodně není vlastní, jejich nápady mnohdy předbíhají svoji dobu. Bývají také nekonvenčními idealisty, proto jsou občas trochu nesoustředění a roztěkaní.

Vodnáři také potřebují povolání s neustálou změnou, ve kterém by mohli uplatnit svoji intuici a vynalézavého ducha. Jsou schopni pracovat v týmu, ale potřebují hodně osobní volnosti. A právě tato jejich charakteristika už brzy osloví někoho, kdo se ji rozhodne využít. Bude to k oboustrannému prospěchu.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články