Velký horoskop práce a peněz na srpen 2021: Kdo by si měl říci o zvýšení platu a koho budou vyčerpávat kolegové?

Velký horoskop práce a peněz na srpen 2021: Kdo by si měl říci o zvýšení platu a koho budou vyčerpávat kolegové?
Zdroj: Freepik

Ač je srpen zdánlivě líný letní měsíc, většina znamení zvěrokruhu má i tak šanci vylepšit svou kariéru, případně rodinný rozpočet. Kdy a jakým způsobem, to vám napoví náš velký horoskop!

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 10. 08. 2021 15:00

Dařit se bude zejména Beranům, kterým se splní profesní sny, Blížence čeká pořádně dramatická jízda a Raci by si měli říci o zvýšení platu. A co další znamení zvěrokruhu?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Vaše plány jsou prostě dokonalé. Málokdy se při plánování seknete a vždy se soustředíte na realizovatelné projekty. V práci ukážete svou nejlepší stránku a svými nápady inspirujete ostatní. Vaše sny se nakonec díky vloženému úsilí splní.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Do 16. srpna budete velmi kreativní. Designéři a umělci zabodují skvělými nápady. V práci půjde všechno mnohem lépe. Jste velmi motivovaní a plní energie, takže nebude trvat dlouho a dostaví se úspěch a uznání. Zlepšujete svou pozici a jste připraveni převzít ve své práci větší odpovědnost.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

V srpnu vás bude stát plnění závazků hodně úsilí a stresu. Jako Blíženci jste velmi flexibilní, ale nyní zjistíte i vy, že nemůžete zvládnout všechno sami. Spoléháte na síť spolupracovníků a na rychlou komunikaci. Od 17. srpna se díky působení planety Venuše věci dost uklidní. Situace se ještě usnadní dobrým porozuměním mezi kolegy a rozumnějším finančním plánováním.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

V srpnu pro vás bude snadnější být v práci méně skromný a cíleně využít svůj talent. Můžete si být jisti uznáním a prosadit se jak v týmu, tak na volné noze. Pracovním pohovorům a vyjednávání o platu se věnujte až po 11. srpnu, to se vám bude v tomto směru dařit lépe. Je také vhodný čas na podpisy smluv. V soukromém životě uvažujete velmi chytře a se svými penězi jednáte opatrně.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

V srpnu budete velmi asertivní a budete překypovat kreativními nápady. To pro vás bude mít pozitivní finanční dopad. Vaše nadšení je velké a konečně si můžete rozšířit svůj akční rádius. Obzvláště sociální sítě budou v tuto dobu velmi nápomocny.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Chcete se v létě lépe prosadit? Nevyhýbejte se konfliktům a raději je vyřešte jednou provždy. Merkur vás nyní činí výmluvnými a přesvědčivými. Co se financí týče, hvězdy vám budou přát od 11. srpna, to byste měli vložit do pokladny více peněz.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Srpen je ideální pro to, na čem dlouho pracujete a také pro budování kariéry. Vaše strategie úspěchu jsou rozumné a budou nejúčinnější do 11. srpna, kdy vás čeká velmi příznivý finanční vývoj. Jste velkorysí, a přesto víte, kdy je čas přestat. Od 17. srpna se Venuše postará o kreativní fázi myšlení, ve které se budou rozvíjet skvělé nápady. Týmová práce a nábor nových kolegů budou v této době obzvláště snadné.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Od 12. srpna se budou nabízet nová chytrá řešení, která umožňují větší zabezpečení. Ve druhé polovině srpna vám půjdou práce a vytváření kontaktů velmi dobře od ruky. Od 23. srpna konečně získáte uznání, po kterém již dlouho toužíte.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

V srpnu to půjde hladce na poli financí. Tržby porostou, nezávislí pracovníci budou velmi úspěšní a v kanceláři bude stát zato promluvit si se šéfem o lepší výplatě. Nyní argumentujete velmi obratně a to je vaše obrovská výhoda.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Zkoušíte všechno, abyste svou kariéru posunuli dopředu. Mars zvyšuje vaše ambice a nadšení. Od 12. srpna bude Merkur velmi přát vašim financím. Z vyjednávání můžete získat mnohem více a také se vám poštěstí velmi výhodně nakoupit. Od 17. srpna už to bude o něco horší, a tak si na kreativní práci dopřejte více času.

Vodnář  (21. 1. - 20. 2.)

Do 12. srpna je třeba být finančně opatrnější, protože méně je teď více. Díky Jupiteru a Saturnu se probudil váš zájem o dlouhodobé investice. Ve druhé polovině srpna vám to půjde mnohem lépe. Můžete dokonce očekávat pozitivní zprávy, které budou mít vliv na vaši práci a na budoucí kariéru. A to není vše! V kreativních věcech budete od 17. srpna dvakrát tak úspěšní.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Srpen se ponese ve znamení výzev. Při vytváření nových kontaktů a vyjednávání budete potřebovat více dovedností, abyste udrželi v ruce všechny trumfy. V současné době máte pocit, jako by vás kolegové, zákazníci nebo šéf absolutně vyčerpávali. Vaše dobrá intuice a emoční inteligence vám pomohou zmírnit problémy, které by se mohly vyskytnout. Jednání o penězích bude vyžadovat striktnější řešení.

Zdroj informací:

cosmopolitan.de

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články