Velký horoskop lásky na léto 2021: Komu vyjde rande naslepo a koho čeká opravdu žhavý flirt?

Velký horoskop lásky na léto 2021: Komu vyjde rande naslepo a koho čeká opravdu žhavý flirt?
Zdroj: Freepik

Po všech těch vyčerpávajících měsících, které jsou za námi, jsme se nemohli dočkat léta, prázdnin a dovolených. Konečně můžeme nosit lehké oblečení a začít si užívat teplé sluneční paprsky. A možná na nás někde čeká i ta pravá láska.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 02. 07. 2021 16:00

K létu totiž rozhodně patří žhavý románek nebo flirt. Co letos čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu na poli lásky? Náš velký horoskop vám to prozradí!

Blíženci (21. 5. - 21. 6.)

Blíženci by měli mít dost času soustředit se sami na sebe a především naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Nikdo by vám neměl říkat, s kým můžete nebo nemůžete chodit. Koneckonců jste nezávislí a sami zjistíte, co je pro vás dobré.

Milostný život Blíženců se v létě ponese ve znamení emočních vzestupů a pádů. Blíženci by se měli rozhodnout, jestli chtějí stabilní vztah, nebo raději svobodu. Toto léto bude více oduševnělé a emotivní než kterékoli předchozí.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Po bouřlivém začátku roku jsou Raci rádi, že se v létě situace konečně zklidní. Koneckonců nepotřebují partnera k tomu, aby byli šťastní, že? Ale vždycky se někdo objeví, když to zrovna nečekají.

V létě čeká Raky skutečný milostný návrat. Pokud se dotyčné osobě otevřou, mohou vytvořit hlubší pouto s někým, na kom jim záleží. Nejde přitom o to, zda se jedná o aktuální románek či flirt, nebo o dlouhodobého partnera. Jejich vztah se určitě zintenzivní.

Lev (23. 7. - 23. 8.)

Touha po velké lásce, kterou v sobě Lev má, by konečně mohla být naplněna. Co se týče seznamování, jsou hvězdy tomuto znamení velmi nakloněny. Podle horoskopu se od 13. července začne blýskat na lepší časy a dojde i na jiskru vášně.

Lvi mají rádi volnější vztahy, protože se nechtějí extrémně vázat a rádi si užívají svých svobod. Ale letos bude všechno jinak. Čeká je velká nálož romantiky, protože k někomu chovají velmi silné city.

Panna (24. 8. - 23. 9.)

Už vám lezou na nervy přátelé, kteří se vám neustále snaží někoho dohodit? Tento postoj byste měli přehodnotit. Přijměte pozvání ke společnému setkání, mohlo by se totiž stát, že tentokrát na vás čeká velká láska.

Zadaná Panna má zase před sebou léto plné lásky a zažije se svým miláčkem úplně nová dobrodružství. Rozhodně je připravena ve vztahu učinit další krok.

Váhy (24. 9. - 23. 10.)

Váhy čeká léto plné vzestupů i pádů. Zpočátku budete mít pocit, že by to s láskou nemohlo jít lépe, ale v červenci to najednou končí. Neházejte však flintu do žita, v srpnu se konečně pořádně zamilujete. Objeví se někdo, z koho se vám podlomí kolena. Na tento okamžik jste čekali opravdu dlouho. Rozhodně můžete očekávat motýlky v břiše!

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Už žádné soustředění se na práci! V létě na vás čeká dokonce několik vztahů. Důležité ale je, abyste si našli čas a setkali se s různými lidmi a domluvili si schůzky.

Štír miluje dobrodružství a každé léto je pro něj nezapomenutelné. Letošní bude pro toto ohnivé znamení ale obzvlášť kouzelné. Hlavu bude mít Štír naprosto pomatenou a šíleně se zamiluje. Zažije pocit, který předtím neznal.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pokud jde o milostný život, pro Střelce znamená léto nový začátek. Zvláště pokud jste už dlouho single, měli byste poslouchat svůj vnitřní hlas. Jakmile budete vědět, co chcete, a přijmete sami sebe, nic už nebude stát v cestě nové lásce.

Doposud dával Střelec přednost především neformálním vztahům. Věci by se však měly toto léto změnit. Konečně jsou totiž Střelci opravdu připraveni na velkou lásku.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Způsob, jakým komunikujete s okolím, se zásadně změní. Místo toho, abyste se naprosto odevzdali, je čas zavést jisté limity, a to zejména ve vztahu. Díky tomu si budete moct užít více sounáležitosti.

Kozoroh má rád pevné vztahy, ale po dlouhém nevyvedeném partnerství na ně teď trochu rezignoval. Ať už jde o romantické výlety k jezeru nebo piknik na venkově, Kozorohy čeká vzrušující léto plné lásky a romantiky.

Vodnář (21. 1. - 19. 2.)

Vodnář miluje uvolněný a svobodný život a zdráhá se vázat. To se nezmění ani v letos létě. Vodnář je zcela zaneprázdněn seznamováním a potkává se s velkým množstvím lidí. Je ve svém živlu, protože neexistuje nic, co by toto vzdušné znamení bavilo více.

Pro zadané Vodnáře bude nejvyšší čas představit novou lásku rodině a přátelům. Tím se vztah povýší na novou úroveň.

Ryby (20. 2. - 20. 3.)

Také Ryby se mohou těšit na léto plné romantiky a lásky. Toto vodní znamení prožívá úžasné chvíle se svou milovanou osobou. Za posledních několik měsíců se vztah prohloubil a ještě více jste se sblížili. Léto si proto budete užívat tak, jako byste byli čerstvě zamilovaní.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Podle horoskopu lásky se můžete směle vrhnout na seznamovací aplikace a portály a flirtovat ostošest. Koneckonců potkáte vzrušující lidi, užijete si randění a přinese vám to do života spoustu zábavy a vzrušení. Čeká vás zkrátka žhavé léto. Navíc umíte všechny kolem sebe okouzlit a naprosto si je omotat kolem prstu.

Býk (21. 4. - 20. 5.)

Nejraději byste veškerý čas trávili doma a v naprostém soukromí. To je v pořádku, ale návštěva restaurace má také něco do sebe. Pokuste se začlenit do běžného života romantická překvapení. Co třeba večeře při svíčkách při západu slunce?

Toto léto je Býk obdařen velmi zvláštním charismatem. Cítí se lépe než kdy jindy a to má samozřejmě pozitivní vliv i na jeho nejbližší. V lásce to bude velmi jiskřit. Podle horoskopu vás čekají nádherné letní noci!

Zdroje informací:

glamour.de

instyle.de

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články