Těšte se na žhavé léto! Tato 3 znamení zvěrokruhu čeká velká láska

Těšte se na žhavé léto! Tato 3 znamení zvěrokruhu čeká velká láska
Zdroj: Freepik

Chladné počasí je doufejme definitivně za námi a ke slovu se začíná hlásit to pravé léto. Nastává tedy ideální čas na nalezení lásky a prožití milostného dobrodružství. Víte, která znamení zvěrokruhu se mohou těšit na skutečnou romantiku?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 29. 06. 2021 07:00

Oddejte se teplým letním dnům a otevřete svá srdce zážitkům. Následující tři znamení zvěrokruhu čeká v létě opravdová láska!

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hned na začátku léta potkáte člověka, kterému absolutně propadnete. Nebojte se trochu zariskovat a pustit si do života i toho, komu byste běžně šanci nedali. Může to být pro vás nový začátek, příležitost ke změně. Vystoupení z komfortní zóny bude jedině k vašemu prospěchu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Možná jste v posledních týdnech prožili ošklivý rozchod, který ve vás zanechal trpkou pachuť. Nebojte se však! Již brzy přijde někdo, s kým zažijete dokonalou letní romanci. Nemusí to být láska, která potrvá věčně. Rozhodně vám ale ukáže, že nemáte přestat věřit. Vždy je někdo, kdo vaše srdce naplní pozorností a obdivem. A přesně tohle teď potřebujete.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři, svítá na lepší časy! Představte si, že člověk, o kterého už dlouho usilujete, vám zájem oplatí. Nebude to však hned, dočkat byste se mohli začátkem srpna.

Bude to předzvěst podzimu, který se u vás ponese ve znamení lásky a romantických zážitků. Pokud budete opravdu chtít, vaše letní romance může vydržet i ve chvíli, kdy se ochladí.

Zdroje informací:

astrofame.com

instyle.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články