3 znamení zvěrokruhu, která mají největší strach z lásky

3 znamení zvěrokruhu, která mají největší strach z lásky
Zdroj: Pixabay

Pokud jde o lásku, ta i hory přenáší. Některým lidem stačí milý úsměv a hned nevědí, co se s nimi děje. Jiní zůstávají dlouho skeptičtí, čekají a čekají. Mezi takové patří i následující tři znamení zvěrokruhu.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 13. 06. 2021 16:00

Ať už proto, že nechtějí přijít o svobodu, nebo se bojí dalšího zklamání, představa zamilovanosti je děsí. V našem horoskopu zjistíte, kterých tří znamení se to týká.

Ryby (20. 2. - 20. 3.)

Ryby jsou považovány za emotivní, někdy až dramatické znamení zvěrokruhu. Není tedy divu, že hledají drama i ve spolupráci. Pro jejich blízké toho může být ale už moc.

Zklamání v lásce vždy zasáhne toto citlivé znamení až příliš a je pro něj pak obtížné začít nový vztah. Zkuste si vyčistit hlavu a zbavit se negativních myšlenek. Přece si nenecháte ujít šanci, když vám cestu zkříží pan Božský!

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci jsou jedním z nejvíce zaláskovaných znamení zvěrokruhu. Jsou velmi rodinně založení a je pro ně důležité budování pohodlného bydlení. Pokud však lásku Raka jeho partner dostatečně neopětuje, začnou Raci situaci analyzovat a pojmou podezření. Často pak zpochybní celý vztah.

Raci se ale ve skutečnosti „jen“ bojí lásky. Snaží se tak moc a bojí se, že budou opuštěni. Zastavte ale své černé myšlenky! To, že váš milovaný chce situaci řešit trochu jinak a svým tempem, ještě neznamená, že vás nemiluje. Chce to více sebevědomí!

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

U Střelce se zdá, že pro něj trvalé pouto nepřichází v úvahu. Jeho dynamický životní styl mu téměř zakazuje trvale zůstat na jednom místě. Střelci se také rychle nudí! Jejich otevřená povaha je vždy nakloněna poznávání nových lidí a stejně rychle se nechávají ostatními okouzlit.

Střelec moc dobře ví, že milostné vztahy a románky mohou po krátké době skončit. V podstatě se toto znamení lásky bojí, protože nechce být raněno. Zkuste se ale z tohoto začarovaného kruhu dostat. Možná jste jen dosud nepotkali toho pravého. 

Zdroj informací:

harpersbazaar.de

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články