Modelce Petře Faltýnové je 42 let: Po románku s Langmajerem sbalila Mareše, nyní žije na Floridě s miliardářem

Petra Faltýnová, provdaná Petra Štekl Faltýnová je česká modelka, 2. vicemiss České republiky 1998 a vítězka titulů Miss Silueta, Miss Foto a Miss Sympatie.
Zdroj: Profimedia
Petra Faltýnová, provdaná Petra Štekl Faltýnová je česká modelka, 2. vicemiss České republiky 1998 a vítězka titulů Miss Silueta, Miss Foto a Miss Sympatie.Vystudovala Střední odbornou školu v Praze.Po ukončení školy se začala naplno věnovat modelingu.Mezi její první profesní zkušenosti patřila reklama na tyčinku Koko od společnosti Orion z roku 1995.+ 4 fotky+ 5 fotek

Druhá vicemiss České republiky 1998 a modelka s duší rebelky to uměla pořádně rozjet a zavařit nejednomu muži. Své by mohl vyprávět otec její dcery Adriany Simon Štekl následovaný Jiřím Langmajerem a Leošem Marešem. Dnes žije spokojeným životem za velkou louží.

Petra Járková
Petra Járková 02. 04. 2020 08:00

Jedna z nejslavnějších českých modelek Petra Faltýnová zazářila nejen v soutěži krásy a na přehlídkových molech, ale její jméno bylo spojováno s mnoha slavnými muži českého showbyznysu.

Velká láska s hokejistou

Začít můžeme hokejistou Martinem Ručinským, se kterým se dokonce měla brát. Nakonec byla svatba zrušena a pár se kvůli častým setkáním modelky a jejího bývalého milence Ázy definitivně rozešel. Následoval románek s podnikatelem Romanem Habajáčem, ale ani ten nevyšel.

Svatba s podnikatelem

Nakonec to vypadalo, že Petra navždy šťastně skončí v náruči podnikatele Simona Štekla. Měli pompézní svatbu s obřadem v Ledeburských zahradách na Pražském hradě. Pár dokonce zplodil roztomilou holčičku a vše bylo zalité sluncem. Nakonec od něj ale utekla k dalšímu muži v jejím životě, a to k herci Jiřímu Langmajerovi.

Hra na šťastnou rodinku

Po čase ale zřejmě zjistila, že jí život po boku obyčejného herce nestačí a s pokorou a omluvou se vrátila zpátky ke Šteklovi. Začala nová hra na šťastnou rodinku. Ta ovšem také trvala jen chvíli, na scéně se totiž objevil další milionář. A to nikdo jiný než náš nejslavnější moderátor Leoš Mareš.

Rozchody a návraty

Vztah Faltýnové a Mareše byl jako na houpačce. Pár se dramaticky rozcházel a romanticky scházel, protekly potoky slz a alkoholu, nakonec se však i tento vztah definitivně rozpadl. Petra se sice pak snažila o nějaký comeback, ale Leoš už tou dobou randil s topmodelkou Míšou Kociánovou a o Faltýnové nechtěl ani slyšet.

Miliardář z USA

Modelka pak na sociální sítě začala postovat fotky se svou novou láskou. Co na tom, že je její americký partner David o nějaký ten pátek starší než ona. Pár je spolu s několika pauzami od roku 2016, kdy miliardář Petru požádal o roku. Svatba se ale zatím ještě nekonala a je ve hvězdách, zda vůbec bude.

NA MODELKU PETRU FALTÝNOVOU SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články