Lyžařské umění není všechno: Jak být módní královnou svahu

Důležité je na svahu dobře vypadat, pak nemusíte ani umět lyžovat.
Zdroj: Instagram
Veronika Chmelířová vsadila na přírodní barvy.Petra Faltýnová vyráží na hory s dcerkou Adrianou.Simona Krainová vsadila na černou a vypadala jako vždy dokonale.V černé to slušelo i partnerce Topolánka juniora.+ 7 fotek+ 8 fotek

Každý rok se do lyžařského střediska Špindlerův Mlýn v Krkonoších sjíždějí slavné osobnosti, aby se předvedly se svým nejnovějším zimním oblečením. Pokud chcete být královnou svahu i vy, víme, u koho máte hledat inspiraci.

Petra Járková
Petra Járková 15. 01. 2019 18:09

Kdy jindy než teď, když je všude kolem nás spousta sněhu, byste měli vyrazit na hory. Je na vás, jestli se rozhodnete zavítat do českého Aspenu, což je druhý název pro Špindlerův Mlýn, kde musíte počítat s tím, že se vaše peněženka pěkně prohne, ale zase se najíte nebo si zalyžujete s některou z českých celebrit. Těch je v tomto období ve Špindlu plno.

Rozhodně je nepřehlédnete, jejich módní kreace nejrůznějších značek a stylů je mnohdy znatelně odlišují od běžných lyžařů. Je neuvěřitelné, jak vypadají stejně dokonale v deset dopoledne i v šest večer po celodenním ježdění. No co si budeme povídat, moc toho zase nenajezdí. Ona ta selfíčka, svařáčky a opalovačky s Aperolem v ruce zaberou dost času.

Každopádně ale vypadají zkrátka dokonale. Ikonami Špindlu jsou bezesporu dvě krásné maminky. Jedna ze Slovenska a druhá z Česka. Vždy, když se svými rodinkami do střediska dorazí, je se rozhodně na co dívat. Jako módní ikony nikdy nenechají nic náhodě. Víte, o kom je řeč? Přece o  Andree Verešové a Simoně Krainové.

Když je Petra Faltýnová s dcerou Adriankou v Čechách, také si hory nenechají ujít. Vášnivou lyžařkou je i modelka Veronika Procházková (dříve Chmelířová) nebo třeba Simona Dvořáková.

Všechny tyto dámy bývají zpravidla dokonale oblečené a sladěné. Pokud tedy chcete být za hvězdu sjezdovky i vy, pak se inspirujte jejich outfity.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články