SuperStar 2020 je tady. V porotě bude Leoš Mareš i hvězda seriálu Ulice Patricie Pagáčová

SuperStar 2020 je tady. V porotě bude Leoš Mareš i hvězda seriálu Ulice Patricie Pagáčová
Zdroj: TV Nova/Markíza

Na televizní obrazovky se vrací nejoblíbenější pěvecká soutěž SuperStar, která bude i tentokrát společným projektem TV Nova a Markízy. Letos se můžeme těšit hned na několik novinek. Počet porotců se navýší na rovných pět, během castingů budou moci soutěžící využít hudební podklad a dojde ke zrušení semifinálových kol.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 16. 02. 2020 09:12

Talentová show SuperStar startuje 16. 2. ve 20:00 na TV Nova. Na vítěze čeká výhra ve výši dvou milionů korun. Na koho bude porota zírat s otevřenými ústy a kdo na tvářích porotců vyvolá spíše pobavený úsměv? Překoná někdo svým talentem minulou SuperStar Terezu Maškovou?

Místo moderátora porotcem

Leoš Mareš byl moderátorem SuperStar hned několikrát, na židli porotce ale usedne úplně poprvé. "Jsem moc rád, že budu porotcem, ale upřímně musím říct, že jsem takovou nabídku nečekal. Každopádně se na svou novou roli moc těším," prozradil Mareš pro TV Nova. K hudbě má ostatně blízko. Vydal několik alb a také se mu podařilo vyprodat pražskou O2 arenu.

Ke svému novému "zaměstnání" dostal Leoš také rady od své manželky, jak by se měl v televizi chovat. Největší důraz kladla jeho žena Monika na to, že by si měl dávat pozor a nikoho příliš neshazovat. A také na to, aby v režii nepřehazovali jeho komentáře k jiným účastníkům. Mareš s tím hned běžel za režisérem, který ho ujistil, že v SuperStar se hraje fér.

Monika Bagárová a Patricie Pagáčová

Zpěvačka Monika Bagárová si pěveckou soutěž zažila na vlastní kůži a probojovala se až do finálových kol. "Měla jsem z toho rozporuplné pocity. Těšila jsem se, měla strach z velké zodpovědnosti, byla nervózní a nastartovaná jít do toho naplno," vysvětlila v současnosti jedna z nejžádanějších českých zpěvaček.

Znovu by se ale už do SuperStar nepřihlásila. "Ty nervy za to nestojí," řekla během rozhovoru pro oficiální web soutěže.

Patricie Pagáčová, kterou si diváci Ulice pamatují ještě pod příjmením Solaříková, je z role porotce také nesvá. Hlavně proto, že sama není zpěvačka, zároveň ale dodává, že věří, že diváky nezklame. Před začátkem show ještě zapózovala spolu s Monikou před objektivem fotografa, kde vystřihla několik sexy póz.

Posila ze Slovenska – Pavol Habera a Marián Čekovský

Mnozí si SuperStar bez Pavola Habery nedokáží ani představit. V soutěži se pohybuje již patnáct let. Ani tentokrát nezklame a bude za kata. "Myslím si, že takový pořad má smysl. Nalezli jsme díky němu spoustu dobrých zpěváků a odhalili ty, kteří na to prostě nemají. Když je někdo bez talentu, řeknu mu to do očí," řekl na rovinu Habera.

Marián Čekovský je známý spoluprací s Richardem Müllerem nebo kapelou IMT Smile. Na hudební scéně se pohybuje už dvacet let. "Jsem šťastný, že mě přizvali do SuperStar jako porotce. Osobně budu hledat progresivní a originální zpěváky. Nezajímá mě kopie někoho slavnějšího. Kdo chce postoupit, musí do toho dát emoce a být svůj, jinak to nejde," vysvětlil svůj postup při výběru kandidátů slovenský multiinstrumentalista.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články