Moderátor Libor Bouček slaví 39. narozeniny: Na jaký balík peněz si měsíčně přijde a pokolikáté se oženil?

Libor Bouček je český moderátor, dabér a příležitostný herec. V současnosti je moderátorem rádia Evropa 2 v pořadu Afterparty. V minulosti moderoval na sesterské Frekvenci 1.
Zdroj: archiv Extra
Libor Bouček je český moderátor, dabér a příležitostný herec. V současnosti je moderátorem rádia Evropa 2 v pořadu Afterparty. V minulosti moderoval na sesterské Frekvenci 1.V letech 1995–1999 studoval na Akademickém gymnáziu v Praze 1. V letech 2000–2004 studoval katedru produkce na pražské DAMU.V červenci 2006 se oženil se slovenskou moderátorkou Mariannou Ďurianovou, ale po 10 měsících manželství se rozvedli. Pochází z Prahy. V červenci 2006 se oženil se slovenskou moderátorkou Mariannou Ďurianovou, ale po 10 měsících manželství se rozvedli. + 6 fotek+ 7 fotek

Moderátor Libor Bouček je znám nejen z Frekvence 1, ale moderuje také spoustu pořadů v televizi. Vidět jste ho mohli v Pevnosti Boyard či v reality show VyVolení. Moderoval také Českou Miss a dlouho jste mohli jeho moderátorský vtip obdivovat na obrazovkách v pořadu Máme rádi Česko.

Petra Járková
Petra Járková 02. 12. 2019 07:00

Po ukončení střední školy Bouček zamířil na DAMU, kde se ponořil do studia produkce. Poté si vybral televizní obrazovky a začal uvádět hudební hitparádu T-music, tou se dostal do povědomí diváků.

Velkolepé projekty

Následně přišly takové projekty jako Vylomeniny, Hlas Česko Slovenska či reality show VyVolení. Díky nim se stal moderátorskou hvězdou první velikosti a dodnes o zlato soupeří s kolegou z rádia Leošem Marešem.

Dabing

Svůj hlas Libor Bouček propůjčuje mnoha postavám zahraničních filmů i seriálů, jsou to například  Adam Rosse v Kriminálce New York nebo Kapitán Amerika ve filmech Captain America a Avengers.

Královské příjmy

O tom, že se Boučkovi daří, nemůže být pochyb. Před pár lety se ho v jedné internetové talkshow zeptali, zda mu moderování sype, a on se vyjádřil následovně.

 „Určitě. Stoprocentně. Není to tak, že by člověk zabezpečil pokolení, ale myslím si, že se v týhle profesi dá vydělat srovnatelně, jako kdyby člověk hrál za bundesligový tým.”

Pak si ale vše ještě jednou propočítal a své tvrzení lehce umírnil. „No, bundesligovej, dobře… Za Spartu Praha,“ smál se Libor a srovnal se s Davidem Lafatou. To by znamenalo, že si přišel na 300 tisíc měsíčně!

Třetí svatba

Libor Bouček je dvakrát rozvedený. Nejprve si vzal slovenskou moderátorku Mariannu Ďurianovou, pak byl ženatý s tenistkou a právničkou Janou Hlaváčkovou, ale i tento vztah se rozpadl. Potřetí se oženil v srpnu 2019 s modelkou Gabrielou Bendovou a my mu budeme držet palce, ať mu to tentokrát vyjde a ve svých 39 letech konečně zapustí kořeny.

NA FYZICKÝ VÝVOJ LIBORA BOUČKA SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články