Komedie Všechno nebo nic: Podařené nepoužité scény s Marešem jako psychiatrem, opilý milenec Pauhofové na place

Všechno nebo nic je česko-slovenský film podle námětu a scénáře slovenské autorky Evy Urbaníkové. Scénář napsala spolu s režisérkou filmu Martou Ferencovou. Jde o romantickou vztahovou komedii, do hlavních rolí byli obsazeni Táňa Pauhofová, Klára Issová, Ondřej Sokol, Petra Hřebíčková a další.
Zdroj: Bioscop
Všechno nebo nic je česko-slovenský film podle námětu a scénáře slovenské autorky Evy Urbaníkové. Scénář napsala spolu s režisérkou filmu Martou Ferencovou. Jde o romantickou vztahovou komedii, do hlavních rolí byli obsazeni Táňa Pauhofová, Klára Issová, Ondřej Sokol, Petra Hřebíčková a další.Linda (Táňa Pauhofová) a Vanda (Klára Issová) jsou nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města.Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí.+ 6 fotek+ 7 fotek

Všechno nebo nic je česko-slovenská vztahová komedie. Do hlavních rolí byli obsazeni Táňa Pauhofová, Klára Issová, Ondřej Sokol a Petra Hřebíčková. Ve filmu exceloval i moderátor Leoš Mareš, který si zde střihl roli psychiatra.

Petra Járková
Petra Járková 20. 10. 2019 16:00

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a také spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí.

Komplikace při natáčení

Příprava filmu trvala čtyři a půl roku. Za tu dobu se udála celá řada komplikací. V prosinci roku 2015 dokonce hrozilo, že film kvůli nedostatku peněz nedotočí. Samotné filmování trvalo dva roky a probíhalo na etapy. Nejvíce se točilo v Praze a náklady na film byly přibližně 1,3 milionu eur.

Ústřední písně

Jelikož má film tři jazykové verze - českou, slovenskou a polskou, má i tři ústřední písně. Ke slovenské verzi ji nazpívala Dara Rolins, která je i spoluautorkou hudby a textu. Českou a polskou verzi pak nazpívala Ewa Farna, která je také spoluautorkou polského textu. Český text napsala Gabriela Osvaldová.

Dějová linka s psychiatrem

Dějová linka s psychiatrem, kterého hraje Leoš Mareš, a Edou byla mnohem rozvinutější, ale aby film netrval dvě hodiny, musely se scény osekat. Byly však tak podařené, že se alespoň dvě uchránily a daly se pod titulky.

Přísnější pravidla

V Polsku jsou přísnější pravidla než na Slovensku a v Česku. Film tam byl přístupný od patnácti let a byla z něj vystřižena většina intimních scén.

Facka rozhodla

Ondřej Sokol byl původně osloven na roli doktora. Když ale na castingu předvedl s Petrou Hřebíčkovou dialog končící fackou, bylo tvůrcům jasné, že se hodí právě na Martina.

Opilý milenec

Před natáčením milostné scény v Tatrách si Tatiana Pauhofová s Michalem Zebrowskim dali panáka na odvahu, ale Michal to s jejich počtem přehnal, opil se a musel se jít vyspat, aby mohl pokračovat v natáčení.

NA FOTKY Z FILMU VŠECHNO NEBO NIC SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

REDAKČNÍ TIPY: NA FILM VŠECHNO NEBO NIC SE MŮŽETE PODÍVAT DNES OD 20 HODIN NA TV PRIMA

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články