Příběh Wendella Bakera aneb Jak Luke Wilson prodával falešné řidičské průkazy a pak se napravil

Příběh Wendella Bakera
Zdroj: TV Seznam
Wendell Baker: podvodník živící se prodejem falešných řidičáků."Jsi nepoužitelný pro život", píše v dopise jeho partnerka, který přijde Wendellovi do vězení.Poctivá práce Bakerovi nikdy nevoněla.Pak se ale rozhodne svůj život změnit.+ 1 fotka+ 2 fotky

Jak může dopadnout soužití drobného podvodníka a zcela bezúhonné ženy, která se ho snaží přesvědčit o tom, aby si našel poctivou práci? Jen jedním možným způsobem. Ocitne se ve vězení. Podaří se mu tak získat zpět svou milou, pro níž bylo jeho zatčení tou poslední kapkou? O tom se můžete přesvědčit dnes večer na TV Seznam.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 22. 03. 2020 10:00

Pro Wendella je pobyt v cele jen dalším dobrodružstvím, dokud nedostane od své partnerky dopis na rozloučenou. Když se v něm o sobě dočte, že je pro život zcela nepoužitelný, donutí ho to se nad sebou zamyslet. Bohužel všechny dopisy, které své milé posílá, se mu vracejí zpět neotevřené. Doreen se totiž mezi tím dala dohromady s jiným, a hlavně seriózním mužem. Co teď? Je už vše ztraceno?

Na film Příběh Wendella Bakera se můžete podívat dnes ve 20:00 na TV Seznam.

Zpět na svobodu

Bývá to tak i v reálném životě, každý se snaží napravit to, co pokazil. Zvlášť tehdy, pokud je do někoho šíleně zamilovaný. Jakmile se Wendell dostane ven na podmínku, chce zúročit znalosti získané ze studia hotelového managementu, kterému se věnoval během pobytu za mřížemi. Naskytne se mu příležitost začít pracovat v domově důchodců, jenž je ovšem vedený protivným Neilem Kingem.

Ďábelský plán

King, spolu se svým komplicem, páchají v domově podvod vskutku ďábelské povahy, vedle kterého jsou Wendellovy machinace s řidičáky skoro zanedbatelnou záležitostí. Oba falšují zdravotní karty seniorů, jejich léky prodávají na černém trhu a ty, jenž jsou prohlášeni za “mrtvé”, odvážejí na farmu vedenou Neilovou matkou, kde pracují jako otroci. Baker se rozhodne nebohé seniory zachránit. Oni mu za to zase pomohou získat zpět jeho lásku Doreen.

Čistě rodinná záležitost

Tato, svým způsobem, dobromyslná komedie vznikla striktně v rámci rodiny Wilsonových. Scénář napsal Luke Wilson, jenž se spolu se svým bratrem Andrewem ujal také režie. Oba si rovněž ve filmu zahráli, Luke rovnou v hlavní roli. Jestli to ale mělo vliv na kvalitu filmu, to už musí posoudit každý sám. Pravdou je, že Příběh Wendella Bakera může asi nejvíce oslovit příznivce jižanského způsobu života.

NA FOTKY Z FILMU PŘÍBĚH WENDELLA BAKERA SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroje textu: csfd.cz, nytimes.com

Zdroj fotek: TV Seznam

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články