Čerstvá maminka Ewa Farna: Všechny klíčové životní momenty tajila. Znáte je?

Ewa je hezká žena, jen by potřebovala občas pomoct se stylingem.
Zdroj: Profimedia
Marcus Tran mlaďoučkou Ewu Farnou podvedl.Eva má rodinu Tomáše Kluse ráda dodnes.Ewa pár týdnů před porodem.Farna měla opravdu obří břicho.+ 8 fotek+ 9 fotek

Ewa Farna je jednou z těch zpěvaček, která nerada odkrývá své soukromí, a i když je ve světě showbyznysu téměř od plenek, docela dobře se jí to daří. O nevěře své první lásky nechtěla mluvit, o rozchodu s Tomášem Klusem také ne. Ani o její svatbě s přítelem Martinem Chobotem neměla veřejnost tušení. Třešničkou na dortu pak už bylo jen těhotenství, o kterém se dlouho spekulovalo, a tajný porod, jenž se probírá v mediálním světě právě teď.

Petra Járková
Petra Járková 07. 06. 2019 12:00

Slavní lidé jsou více na očích, každý je sleduje, řeší a hodnotí. Ewa Farna o tom ví své, nejen že je kvůli své postavě neustále pod palbou kritiky, ale peklem si prošla i kvůli svým třem osudovým mužům, kteří patří mezi slavné umělce.

A to je Farna jednou z těch mediálních hvězd, která si velmi hlídá své soukromí a pečlivě zvažuje, co pošle mezi fanoušky ven.

Začít bychom mohli třeba tím, že když začala mladinká Ewa Farna chodit s hudebníkem Marcusem Tranem, dlouhé měsíce o tom veřejnost vůbec nevěděla. V té době prý byla zpěvačka ještě panna a mladík byl jejím prvním. O to více byla pro Ewu drsná jeho nevěra. Před Vánoci roku 2010 se spustil s mnohem starší moderátorkou Martinou Gavriely. Pro Ewu bylo celé toto období velmi bolestivé, ale i přesto neplivala na bývalého špínu, dlouho důvod rozchodu tajila a s detaily se nikdy nesvěřila.

"Je to hrozně dávno, ale člověk může někdy přijít na to, že některé věci nemá vůbec vyřešené. Ale to nemyslím tak, že bych brečela do polštáře a říkala, že ho mám ráda, ale tak, že tomu člověku prostě musíš odpustit, že ti ublížil, a to je běh na dlouhou trať," přiznala Ewa v jednom z rozhovorů.

Dalším velkým tajemstvím byl zpěvaččin vztah s populárním zpěvákem Tomášem Klusem, který však vydržel jen několik měsíců. Co se vlastně doopravdy tenkrát stalo a proč se pár rozešel, zůstává dodnes tajemstvím. Tomášova manažerka pouze v roce 2011 oznámila rozchod a Ewa s Tomášem se k detailům odmítali vyjádřit.

Dnes však zpěvačka s Klusem a jeho rodinou udržuje velmi vřelý vztah a přiznává, že on i Tamara jsou pro ni velkou inspirací a dost často se stává, že si k nim zajde pro radu do života.

Když se dala Ewa dohromady se současným manželem - kolegou z kapely - Martinem Chobotem, dlouhou dobu nikdo nic nevěděl. A když roku 2017 proběhla jejich tajná svatba, bylo to pro veřejnost jako blesk z čistého nebe. Až po několika týdnech sama oznámila přes Instagram, že je z ní vdaná paní.

Jinak tomu nebylo ani s těhotenstvím a porodem. O tom, že je Farna v očekávání, se spekulovalo každou chvíli, ale to není vzhledem k jejímu kolísání váhy nic překvapivého.

A podobně světu sdělila i radostnou novinu o svém těhotenství. Záběry z dovolené, na které má už pěkné těhotenské bříško, si nechala až na konec videoklipu písně „Ta o nás“.

„Tato písnička vlastně nikdy neměla být představena veřejnosti. Vznikla před víc než rokem a půl jako vyprávění o nás, určené pouze pro hosty na naši svatbu. Byli jsme si jistí, že je příliš soukromá na to, aby šla ven, patříme totiž spíš k těm, kdo si soukromí váží a střeží,“ napsala u videoklipu.

Poslední tajnou novinkou, kterou si zpěvačka pro své fanoušky připravila, je porod a jméno dítěte. Teprve včera Česko obletěla zpráva, že má doma zpěvačka krásného chlapečka se vznešeným jménem Artuš.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články