První dítě Ewy Farné: Jméno má po králi a ještě v polštině

Ewa Farna s prvorozeným synem Arturem.
Zdroj: Archiv Ewy Farne
Ewa Farna porodila svého prvorozeného syna.K výročí zazpívá Ewa Farna.V tomto nelichotivém outfitu vystoupila Ewa v Polsku.Ewa a její věčný boj s kily.+ 3 fotky+ 4 fotky

O tom, že má zpěvačka každým dnem porodit své první dítě, si cvrlikali snad i vrabci na střeše. Takže nikoho zase až tak nepřekvapilo, když se dnes na sociální síti novopečené maminky Ewy objevil dojemný vzkaz.

Petra Járková
Petra Járková 06. 06. 2019 16:00

„Před pár dny jsem se stala mámou. Poprosím o respektování toho křehkého období pro každou mamku, našeho soukromí i klidu. Jsme zdraví a šťastní," napsala šťastná maminka.

Jen se jménem všem zamotala hlavu. V textu uvedla, že novorozený chlapeček se jmenuje Artuś, tedy polskou verzi jména Artuš, ale v hashtazích uvedla jméno Artur. Jak tedy bude Ewa chlapečkovi říkat a jaké jméno mu nechala zapsat na matrice, se nyní můžeme jen domnívat.

Každopádně je chlapeček kouzelný a vzhledem k počtu přání, která okamžitě zaplnila zpěvaččinu zeď, bude jistě i dlouho živ a zdráv. Zda byl tatínek Martin Chobot u porodu, zatím není známo.

Ewa prý porodila jen pár hodin po koncertu v Příbrami, takže může být ráda, že to stihla do porodnice a děťátko s královským jménem se nenarodilo na pódiu.

Teď by si chtěla Farna užívat svou rodinu a práci neřešit. Za měsíc se však má objevit na Primafestu, tak uvidíme, zda dostojí svým závazkům a vystoupí.

PODÍVEJTE SE NA FOTKY ŠŤASTNÉ EWY:

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články