Další miminko v showbyznysu: Zpěvačka ze SuperStar porodila malou Tamarku! Jak se pochlubila světu?

Další miminko v showbyznysu: Zpěvačka ze SuperStar porodila malou Tamarku! Jak se pochlubila světu?
Zdroj: Facebook.com
Zpěvačka je dvojnásobnou maminkou.Leona je vdaná paní.Má hlas jako zvon.Leona v divadle.+ 4 fotky+ 5 fotek

"Babyboom dny" v českém showbyznysu jsou tady! Po Ewě Farné (25) porodila i další známá zpěvačka - Leona Černá (38). Hvězda muzikálů a finalistka třetího ročníku pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar má krásnou zdravou holčičku Tamarku. Stala se tak dvojnásobnou maminkou...

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 07. 06. 2019 15:49

Maminka čtyřleté Theodorky porodila ve čtvrtek zdravou holčičku, které dala s manželem krásné jméno Tamara. O narození dítěte Leona své nejbližší informovala dojemnou zprávou: "Jmenuji se Tamarka Stříbrná, moc ráda bych se představila přátelům mých rodičů. Určitě se se mnou budou chtít moji rodiče pochlubit a vykřičet to do celého světa. Ale proč ztrácet intimitu dnešního dne, narodila jsem se 6. 6. 2019 ve 14:39," napsala Leona.

Holka se silnou vůlí

Leona hraje v pražském Divadle Broadway královnu Marii Terezu v muzikálu Muž se železnou maskou, známá je i z muzikálu Bídníci. Muzikálová kariéra se jí daří mimo i jiné i proto, že na sobě vždy dokázala neuvěřitelně pracovat. Po porodu Theodorky se například potýkala s obrovskou nadváhou, ale kvůli muzikálové roli se zaťala a začala hubnout! Během osmi měsíců shodila dvacet kilogramů a šanci dostala. Paradoxně přitom získala roli, ve které vůbec nemusela být štíhlá jako laňka. Naopak - kvůli tomu, že fantasticky zhubla, jí maskéři a kostyméři dokonce museli kila přidávat. "Hraju korpulentní dámu, a tak mě vycpávají vatonem, který mi pěkných pár kilo přidává," svěřila se v jednom rozhovoru.

Teď si dá od divadla chvíli pauzu, ale nepříliš dlouhou. Na prkna se vrátí už v říjnu, a tak si dvojnásobná maminka mateřské moc neužije.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA TO, JAK SE LEONĚ ČERNÉ ZMĚNIL ŽIVOT!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články