Dara Rolins slaví 47. narozeniny: Klaus jí dal amnestii, Homola podváděl v přímém přenosu

Dara svou dceru velmi miluje a každoročně spolu cestují po světě.
Zdroj: Instagram
Dara Rolins a Matěj Homola spolu mají dceru Lauru.Dara svou dceru velmi miluje a každoročně spolu cestují po světě.Matěj Homola a Dara Rolins se k sobě nehodili. Jejich životní styl byl příliš rozdílný.Rytmus zpěvačku učaroval, ale ani jejich láska nevydržela.+ 5 fotek+ 6 fotek

Dara Rolins patří k odvážným ženám českého a slovenského showbyznysu. Zpěvačka na sobě tvrdě dře a dělá vše pro to, aby si zachovala mladistvý vzhled. V minulosti to ale zas taková hitparáda nebyla. Ne vždy měla postavičku jako lusk a obličej bez chybičky.

Petra Járková
Petra Járková 07. 12. 2019 07:00

Dara Rolins je jednou z nejznámějších československých zpěvaček. Kariéru odstartovala, když jí bylo pouhých 8 let, zahrála si ve svém prvním filmu. Poté docházela na hodiny zpěvu a ve svých devíti letech vydala první desku, která šla na dračku. Prodalo se jí více než 250 tisíc kusů.

Smrtelná nehoda

Zpěvačka se od roku 1982 až do dnešního dne drží mezi nejlepšími zpěvačkami jak u nás, tak na Slovensku. V roce 2010 měla závažnou dopravní nehodu, při které svým vozidlem usmrtila muže na motocyklu. V srpnu 2012 byla nepravomocně odsouzena k 26 měsícům podmíněného trestu s tříletou zkušební dobou. Proti trestu se okamžitě odvolala. Odvolací Městský soud v Praze v prosinci 2012 změnil rozsudek takto: 18 měsíců podmínečně s odkladem na 2,5 roku, 3 roky zákaz řízení, povinnost odškodnit pozůstalé.

Amnestie Václava Klause

Díky amnestii vyhlášené prezidentem Václavem Klausem 1. ledna 2013 jí byl podle čtvrtého článku amnestie podmíněný trest prominut a také vymazán zápis z rejstříku trestů. Povinnost zaplatit rodině odškodné a tříletý zákaz řízení tím ale dotčeny nebyly.

Matěj Homola

25. března 2008 se zpěvačce narodila dcera Laura, ale s jejím tatínkem, zpěvákem Matějem Homolou, jim to dlouho nevydrželo. Homola ji totiž začal podvádět a novináři ho načapali při jednom z dostaveníček v přímém přenosu.

Život s Rytmusem

Dara žila také několik let se slovenským rapperem Rytmusem. Vypadalo to mezi nimi velmi vážně. Postavili si dům a snažili se o dítě. Nakonec ale láska vyšuměla a pár se rozešel.

Pozitivní přístup

Dara má za sebou několik těžkých životních ran, ale pořád se snaží myslet pozitivně a jít dál. Zakládá si na zdravém životním stylu, mučí se v posilovně a nemá problém přiznat plastiky.

NA SNÍMKY DARY ROLINS SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články