Zpěvačka Aneta Langerová slaví 33. narozeniny: Dokáže být drsnou punkerkou i něžnou romantičkou

Aneta Langerová je česká zpěvačka a hudebnice. Záhy po vítězství v soutěži Česko hledá SuperStar 2004 se stala jednou z nejpopulárnějších českých zpěvaček. Být interpretkou jí ale nestačilo. Ve snaze o ryzí autenticitu se vydala na cestu k psaní vlastních písní. Vystudovala obchodní akademii v Praze.
Zdroj: archiv Extra
Aneta Langerová je česká zpěvačka a hudebnice. Záhy po vítězství v soutěži Česko hledá SuperStar 2004 se stala jednou z nejpopulárnějších českých zpěvaček. Být interpretkou jí ale nestačilo. Ve snaze o ryzí autenticitu se vydala na cestu k psaní vlastních písní. Vystudovala obchodní akademii v Praze.Aneta Langerová je česká zpěvačka a hudebnice. Záhy po vítězství v soutěži Česko hledá SuperStar 2004 se stala jednou z nejpopulárnějších českých zpěvaček. Být interpretkou jí ale nestačilo. Ve snaze o ryzí autenticitu se vydala na cestu k psaní vlastních písní. Vystudovala obchodní akademii v Praze.Aneta Langerová je česká zpěvačka a hudebnice. Záhy po vítězství v soutěži Česko hledá SuperStar 2004 se stala jednou z nejpopulárnějších českých zpěvaček. Být interpretkou jí ale nestačilo. Ve snaze o ryzí autenticitu se vydala na cestu k psaní vlastních písní. Vystudovala obchodní akademii v Praze.Aneta Langerová je česká zpěvačka a hudebnice. Záhy po vítězství v soutěži Česko hledá SuperStar 2004 se stala jednou z nejpopulárnějších českých zpěvaček. Být interpretkou jí ale nestačilo. Ve snaze o ryzí autenticitu se vydala na cestu k psaní vlastních písní. Vystudovala obchodní akademii v Praze.+ 3 fotky+ 4 fotky

Zpěvačku Anetu Langerovou katapultovalo mezi špičky na české hudební scéně vítězství v první pěvecké soutěži u nás Česko hledá SuperStar v roce 2004. Spolu se Sámerem Issou a Šárkou Vaňkovou se stala slavnou doslova přes noc. Jaký kus cesty ušla zpěvačka po vizuální stránce? Jakými účesy nás překvapovala?

Petra Járková
Petra Járková 26. 11. 2019 08:00

Raketu vyměnila za mikrofon

I když ve čtyřech letech dostala svoji první tenisovou raketu, přesto začalo být jasné, že má hudební talent. V šesti letech navštěvovala klavír v „Lidové škole umění“. V osmi letech se pak přihlásila na kytaru do sboru Jiřího Bardy v Říčanech. Zde kromě hry na kytaru, začala také zpívat jak se sborem, tak sólově.

Vítězství v Superstar

Po vítězství v první řadě Superstar v roce 2004 se stala uznávanou zpěvačkou, která má neustále vyprodané koncerty.

Vlastní písně

Být úspěšnou interpretkou jí ale nestačilo. Ve snaze o ryzí autenticitu se vydala na cestu k psaní vlastních písní.

Charita

Langerová se během své kariéry začala intenzivně věnovat charitě a dlouhá léta podporovala například organizaci Světluška.

Přiznání orientace

V roce 2009 se přiznala k „homosexuální orientaci“. Přesto si své soukromí snaží maximálně chránit. Nedlouho po svém coming outu se umístila na prvním místě v žebříčku nejvlivnějších českých gayů a leseb vyhlašovaném portálem Colour Planet.

Filmová role

Od roku 2012 natáčela hlavní roli ve filmu 8 hlav šílenství, který byl uveden roku 2017. Hraje zde básnířku Annu Barkovovou, která po kritice sovětského režimu skončila na více než 20 let v sovětských gulazích.

NA ÚČESY ZPĚVAČKY ANETY LANGEROVÉ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články