Dita Von Teese míří do Prahy: Oslnivá královna burlesky zkrotí erotikou nabitou šelmu a osedlá obří rtěnku

Dita Von Teese míří do Prahy: Oslnivá královna burlesky zkrotí erotikou nabitou šelmu a osedlá obří rtěnku
Zdroj: Showpix
Královna burleskní show Dita von Teese se v květnu představí v Praze.Dita von Teese patří mezi nejznámější světové tanečnice.Svoji show vždy povýší tancem ve sklence Martini.Burleskní tanečnici Ditu von Teese by chtěl naživo vidět snad každý.+ 1 fotka+ 2 fotky

Čeští fanoušci nejslavnější burleskní umělkyně světa Dity Von Teese (49) se konečně dočkají! Čekají je hned dvě velkolepé show plné vzrušení, zábavy a tance. Umění nadsázky, extravagantní kostýmy a oslava ženské krásy potěší dámské i pánské publikum. A to vše se skleničkou šampaňského v ruce!

Veronika Nováková
Veronika Nováková 02. 03. 2022 14:30

Turné Glamonatrix je fúzí zlaté éry Hollywoodu s nejnovější taneční scénou hýřící scénickými efekty, světly a opulentními kulisami. Dita své publikum zahrne třpytem a luxusem kabaretů 30. let včetně rozverné dívky schované v dortu. Ve fetišisticky pojatém kostýmu zkrotí erotikou nabitou šelmu, osedlá obří rtěnku a s blýskavým bičem provede publikum cirkusovou manéží. Nebude chybět ani ikonická obří sklenice Martini, ovšem ve zcela novém pojetí.

Diváci v křeslech a se šampaňským

Velkolepé vystoupení nejslavnější burleskní umělkyně světa Dity Von Teese naplní vzrušující atmosférou Hudební divadlo v Karlíně, jehož krásný historický interiér celou show dokonale orámuje. Díky omezené kapacitě historického sálu budou diváci mnohem blíže slavné umělkyni. Navíc budou přední řady nahrazeny stolky s křesly, kde diváci budou moci během show stejně jako v luxusních kabaretech popíjet šampaňské.

Představení, jehož původní termín byl kvůli pandemii koronaviru odložen, se uskuteční 2. května 2022, přičemž vstupenky zakoupené v předprodeji v roce 2020 jsou stále platné. Vzhledem k tomu, že show je téměř vyprodaná, rozhodla se Dita Von Teese ještě jedno představení přidat, a to hned další den 3. května 2022.

Teta Dity Von Teese kouřila a nadávala jako námořník

„Více mě přitahuje půvab než přirozená krása,“ přiznává burleskní umělkyně Dita Von Teese. „Mladá Marilyn Monroe byla hezká dívka v moři hezkých dívek. Pak si nechala odbarvit vlasy, aplikovala si umělé řasy, a tehdy se stala neobyčejnou. Je to představa toho, s čím se člověk nenarodí, ale co dokáže vytvořit," říká pro britský Vogue umělkyně, která otevřeně přiznává, že si nechala zvětšit ňadra.

Inspiraci pro svůj look přitom našla v blízké rodině. „Měla jsem tetu Opal, která se líčila až příliš – zelené oční stíny, kreslená znaménka krásy, planoucí zrzavé vlasy. Kouřila a nadávala jako námořník. Většina lidí si myslela, že je vulgární, ale já jsem chtěl být jako ona, až vyrostu,“ přiznává Von Teese.

Že její slova nejsou planá, o tom svědčí pochvalný komentář módního návrháře Jeana Paula Gaultiera. „Dita pozvedla burlesku na úroveň elegantního, okouzlujícího a populárního umění. Ona je tou nej Pařížankou ze všech Američanů,“ velebil její show.

Připomeňte si nejkrásnější kostýmy provokatérky Dity von Teese.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články