Co o vás prozradí barva rtěnky? Rudá symbolizuje vášeň, černá smysl pro šibeniční humor

Co o vás prozradí barva rtěnky? Rudá symbolizuje vášeň, černá smysl pro šibeniční humor
Zdroj: Freepik
Nude barvu rtěnky nosí klidné a spolehlivé ženy.Rudá barva rtů je typická pro sebevědomé, kreativní a vášnivé ženy.Růžovou barvu preferují citlivé, zranitelné ženy. Zároveň jsou ale temperamentní a mají rády společnost.Oranžovou rtěnku nosí optimistické ženy, kterým nechybí smysl pro humor.+ 2 fotky+ 3 fotky

Pod respirátorem či rouškou sice není barva rtů vidět, nicméně ani v této době si nezapomínáme ústa tu a tam zvýraznit svou oblíbenou rtěnkou. Věděly jste, že barva, kterou si vybíráme, o nás vypovídá mnohem víc, než je na první pohled zřejmé?

Lucie Cermanová
Lucie Cermanová 30. 03. 2021 10:00

Krásně nalíčené rty jsou třešničkou na dortu našeho make-upu. Jejich barva dokáže naši tvář změnit k nepoznání. Co o nás říká která barva rtěnky?

Červená rtěnka

Po červené rtěnce sahají odvážné ženy, které se neschovávají. Mají své cíle a dokážou za nimi jít. Nositelky sytě rudé rtěnky jen málokdy něco vyvede z míry. Tuto barvu volí kreativní a vášnivé ženy, které jsou rády středem zájmu a obdivu.

Naopak světle červená barva svědčí o skromnosti a touze po klidu někde v ústraní. To ovšem neznamená, že se jedná o nudnou ženu. Její pozornost bude třeba si zasloužit.

Růžová rtěnka

Růžová barva je určena milujícím ženám, které tu stále jsou pro své blízké. Disponují citem pro porozumění. Protože jsou citlivé, snadno je můžete zranit. Mají rády společnost, rády se smějí, nechybí jim temperament. Dokážou ocenit i drobnosti, proto si jich druzí váží. Výrazně růžová vypovídá o dobrodružné povaze. Její nositelky se jen máločeho leknou a rády riskují.

Fialová rtěnka

Také fialová rtěnka vypovídá o tom, že nositelka je sebejistá osobnost s přirozenou vůdcovskou tendencí. Má ráda soupeření i vítězství, ať jsou jakkoliv velká.

Vínová rtěnka

Vínový odstín naznačuje svůdnou a požitkářskou osobnost. Vše má pro ni svůj čas a vyplatí se počkat. Nositelky této barvy si dokážou vychutnávat život a každý jeho moment. Jsou nezávislé a kultivované. Umí se vhodně odlišit. Vše mají promyšlené a sladěné.

Oranžová rtěnka

Ženy s oranžovou rtěnkou milují své přátele. Ti zase oceňují jejich optimismus a smysl pro humor. Nositelky oranžové rtěnky se rády seznamují s novými lidmi. Platí pro ně podobná charakteristika jako pro ty, které nosí červenou rtěnku.

Nude rtěnka

Nude barvy rtěnky nosí spolehlivé ženy, na kterých oceníte jejich klid. Nepanikaří a umějí si poradit. Dokážou také velmi dobře odpočívat. Rozhodně to nemusejí být žádné tiché myšky. Tyto ženy mají rády svou práci a hodně jí obětují.

Hnědá rtěnka

Hnědou barvu rtěnky nosí rodinné typy žen, na které je spolehnutí. Jsou věrné a čas strávený s blízkými v nich vyvolává pocit štěstí.

Černá rtěnka

Černá barva vypovídá o nezávislosti. Jedná se o osobité ženy, které neřeší, co si o jejich vzhledu myslí ostatní. Soukromí si velmi střeží. Nejspíše bude také vyznavačkou černého humoru. Těžko ji rozesmějete, přesto stojí v hledáčku zájmu u druhých.

Zdroje informací:

Littlethings.com

Goodhousekeeping.com

Shape.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články