Co o vás prozradí tvar obličeje: Kulatý symbolizuje laskavost, čtvercový dominanci

Co o vás prozradí tvar obličeje: Kulatý symbolizuje laskavost, čtvercový dominanci
Zdroj: Freepik
Čtvercový tvar obličeje mají dominantní osoby, kterým nechybí stabilita a spolehlivost. Rády riskují a milují úspěch.Srdcovitý tvar obličeje mají osoby s intuicí a kreativitou. Vyhledávají výzvy a dokáží věci dotáhnout do konce. Kulatý tvar obličeje mají laskaví, dobrosrdeční a spravedliví lidé.Oválný tvar obličeje by měl patřit inteligentním osobám, které nepostrádají ambice a mají dávku sebekritiky.+ 1 fotka+ 2 fotky

Říká se, že člověk se s konkrétními rysy narodil z určitého důvodu. Tvar obličeje tak na nás může mnohé prozradit. Například to, jaké máme vlastnosti. Podívejte se na tvar svého obličeje a zjistěte, do jaké míry tyto předpoklady odpovídají skutečnosti.

Lucie Cermanová
Lucie Cermanová 24. 03. 2021 12:00

Lidský obličej může mít hned několik různých tvarů. Ať už je ten váš kulatý, oválný, čtvercový, obdélníkový, má tvar srdce, či kosočtverce, dá se z něj vyvodit váš charakter.

Kulatý tvar obličeje

Kulatý tvar obličeje prý mají bezelstní a dobří lidé. Jeho nositelé bývají laskaví, spravedliví a zároveň pevně stojí nohama na zemi. Právě potřeba pomáhat druhým jim může ublížit. Emoce na talíři jsou pro ně trochu rizikem, kterého druzí zneužívají. Na místě je proto opatrnost.

Oválný tvar obličeje

Oválný tvar obličeje je často vyhledáván fotografy. Bývá považován za krásný a dobře se kombinuje s účesy. I tento tvar symbolizuje vřelé a milé lidi, kteří dokážou ostatní uklidnit. Tyto osoby vždy vědí, jak se zachovat a co říci. Oválný tvar patří inteligentním a férovým lidem s tendencí k sebekritičnosti. Nechybí jim praktičnost a ambice. Kladem je rychlé rozhodování.

Srdcový tvar obličeje

Úzká brada a široké čelo mají představovat velkou vnitřní sílu. Vyhledáváte výzvy a máte vůli je dotáhnout do konce. Jste poměrně tvrdohlaví. Srdcový tvar obličeje je také náznakem kreativity a dobré intuice.

Čtvercový tvar obličeje

Máte čtvercový tvar obličeje? Nejspíš ve vás převládá silně dominantní prvek. Ale pozor, protože tato dominantnost může přerůstat v agresivitu, a tu okolí nejspíš příliš neocení. Vyhledáváte nové věci, zdárně riskujete a úspěch jako takový vám dělá dobře. Systematičnost a pevná půda pod nohama nahrává vaší výkonnosti.

Když k tomu připočítáte stabilitu a spolehlivost, máte v sobě ve výsledku předpoklad pro ideálního pracovníka v oblasti financí. Osoby se čtvercovým obličejem mívají smysl pro ostrý humor.

Obdélníkový tvar obličeje

Také tento tvar obličeje charakterizuje silné a vůdčí jedince. Jejich drobným nedostatkem je slabší odolnost vůči stresu. Většinou se jedná o introvertní osoby, které příliš nedávají na odiv své soukromí. Důležitá je pro vás pravidelnost, upřednostňujete logiku a hodně přemýšlíte.

Kosočtvercový tvar obličeje

Nejen oválný, ale také kosočtvercový obličej je velmi vyhledávaný mezi fotografy. Často dominantní osoby dokážou být i pořádně ostré, když pro to mají důvod. Je jim blízká opatrnost, co se týká citů a myšlenek. Velmi váží svá slova a můžete si být jisti, že když vám něco řeknou, nejedná se o chvilkový rozmar. Proto působí spolehlivě a důvěryhodně.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články