Hádky podle znamení zvěrokruhu: 5 párů, které jsou nejčastěji v sobě

Hádky podle znamení zvěrokruhu: 5 párů, které jsou nejčastěji v sobě
Zdroj: Freepik.com

Ne, miláčku, ty za tu hádku nemůžeš. To naše znamení zvěrokruhu! U následujících kombinací znamení je spor často nevyhnutelný. Víte, o které páry jde?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 27. 01. 2021 07:01

Ve skutečnosti je s vámi a vaším partnerem všechno v pořádku, ale v každodenním životě míváte častěji výměny názorů? A to kvůli maličkostem! On svaluje vinu na vaši periodu, vy ho zase obviňujete, že je naštvaný, protože jeho oblíbený fotbalový tým prohrál. Realita je ovšem taková, že za častější hádky mohou vaše znamení zvěrokruhu. Kterým kombinacím tedy hvězdy příliš nepřejí?

Býk a Kozoroh

Obě znamení zvěrokruhu jsou sama o sobě velmi pevná a loajální. To je v jejich případě dobrá a velmi důležitá věc. Dvě rohatá zvířata však také bývají extrémně tvrdohlavá. Vzdát se? To nepřichází v úvahu ani u jednoho z nich! Proto budou plamenné diskuze častější než u jiných hvězdných kombinací.

Panna a Blíženci

Panny mají rády plány a pořádek, Blíženci jsou velmi flexibilní. To je dobré, protože Blíženci se mohou Pannám často přizpůsobovat. Blíženci jsou však zároveň kvůli své nestálé a svobodomyslné povaze často nespolehliví. A to je právě vlastnost, kterou Panny opravdu nemusí. Tady proto bude častěji dusno!

Rak a Vodnář

Racionální Vodnáři jsou pro citlivé Raky často příliš přímí. Raci si to pak rychle berou osobně. To je zase něco, co Vodnář nedokáže vůbec pochopit. A tak není divu, že v tomto vztahu budou výměny názorů poněkud častější.

Panna a Střelec

Spontánní, temperamentní a náladoví – to jsou Střelci. Pokud se na něco necítí, neudělají to. Pokud naopak ano, jsou ve svém živlu a milují riziko. Panny ale riskování zrovna dvakrát nemusí. Zemská znamení totiž bývají velmi opatrná. Konflikt je v tomto vztahu často nevyhnutelný. Obě tato znamení zvěrokruhu se od sebe navzájem ale mohou také mnohému naučit.

Kozoroh a Váhy

Váhy nesmírně potřebují harmonii, přesto jsou schopné skutečných konfliktů – zejména ve vztahu s Kozorohem. Váhy jsou ohleduplné a chápavé, přesto velmi důvěřivé. Jsou nerozhodné a někdy až příliš přizpůsobivé a pohodlné. To přivádí odhodlaného Kozoroha, jehož charakteristiky můžete číst zde, k šílenství! Škoda, že Váhy nejsou připraveny o tom v hádce diskutovat.

Našli jste se, přesto vám to klape?

Patříte s partnerem mezi výše uvedené kombinace, a přesto máte harmonický vztah téměř beze sporů? Gratulujeme, zřejmě patříte mezi výjimky nebo jste se díky oboustranné toleranci naučili s tím druhým žít a už moc dobře víte, že kvůli některým věcem se prostě nemá cenu rozčilovat. A to je základem dobrého partnerství. Užívejte si ho.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články