3 znamení zvěrokruhu, která trpí přehnaným sebevědomím

3 znamení zvěrokruhu, která trpí přehnaným sebevědomím
Zdroj: Freepik

Sebevědomí. To je jedna z věcí, na které moderní svět klade důraz. Bohužel ne každý s ním umí pracovat tak, aby na své okolí nepůsobil arogantním dojmem. Která tři znamení zvěrokruhu jsou největšími egoisty?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 13. 03. 2021 07:00

Některým znamením zvěrokruhu daly hvězdy do vínku větší sklon k aroganci než těm ostatním. Jejich zrozenci rozhodně netrpí nedostatkem sebevědomí, mají tendenci se prosazovat na úkor ostatních a je často velmi složité s nimi vyjít.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna – 21. května)

Vynechat v této souvislosti Býky by byl hřích. Na žebříčku arogance se drží na první příčce. Jsou sebestřední a jdou si tvrdě za svým, i kdyby kvůli tomu měli prorazit hlavou zeď. Také mají sklony k narcismu.

Býci mívají často pocit, že se svět točí kolem nich, připadají si zajímaví, a proto je pravděpodobně najdete v centru dění. Nesnažte se Býkovi říct, že není středobodem vesmíru. Dost pravděpodobně vám neuvěří. Považuje se za zajímavého a hodnotného, často se také snaží předat něco ostatním. Z Býků se stávají úspěšní influenceři, kteří však nedbají názorů svých fanoušků. Jejich životním krédem je, že je všichni musí brát takové, jací jsou. Pokud ne, neztrácejí se svými odpůrci čas.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. července – 22. srpna)

Další vrcholná příčka, která nikoho nepřekvapí. Lev dost dbá na svůj vzhled a ostatní často podle jejich vzhledu soudí. Na oko působí jako milý člověk, ale za zády vás klidně pomluví. Cílí na to, aby ho ostatní viděli jako toho úspěšného, který má vždy svou pravdu. Je tak přesvědčivý, že vám dokáže vyvrátit i hluboko zakořeněné názory.

Pokud nejste ochotni přijmout jeho životní filozofii, setkáte se s výsměchem, arogancí a vrcholnou přehlídkou jeho ega. Často vás vůbec nebude brát vážně, ale umí s lidmi výborně manipulovat, takže si možná budete připadat jako jeho nejlepší přítel. Mocenský komplex, kterým Lvi disponují, vás podvědomě nutí k nim vzhlížet a jejich názory následovat. To, že možná nesouhlasíte, si uvědomíte o něco později.

Znamení zvěrokruhu Štír (24. října – 22. listopadu)

Jednou ve vás vzbudí odpor svým chováním, podruhé ho budete obdivovat jako poetické. Pokud je naštvete, nekouká z toho pro vás nic dobrého. Štíři se nikdy neomlouvají a za svou pravdou si jdou hlava nehlava. Obecně se snaží, aby je okolí vnímalo jako srdečné lidi připravené kdykoliv pomoci ostatním. Nenechte se však mýlit. Až budete skutečně potřebovat pomoc, můžete se u Štíra potkat s náladou, o které nebudete vědět, kde se vzala. Rozhovor s ním tak může být jednou plný harmonie a porozumění a v další chvíli si budete říkat, s kým to vlastně hovoříte. No, se Štírem.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články