Jaké to je v rodině Donalda Trumpa? Modelka Karlie Kloss promluvila o svém manželství

modelka
Zdroj: Showpix.cz
U příležitosti inaugurace Donalda Trumpa jeho žena Melania překvapila. Zvolila totiž konzervativně laděné šaty od návrháře Ralpha Laurena, které doplnila dlouhými rukavicemi. První dáma Spojených států si potrpí na světlé barvy a výrazné doplňky. V tomto případě spojila bílé šaty se zlatým páskem.O Melanii Trump je známo, že miluje růžovou barvu. Na rozdíl od jednoho z jejích "růžových" přešlapů ovšem tyto šaty mají šmrnc. Ku příležitosti návštěvy španělského krále s chotí Melania zvolila nádherné šaty v olivové barvě s bílým květinovým vzorem, které pocházejí z módního domu Valentino. + 6 fotek+ 7 fotek

Sedmadvacetiletá Američanka Karlie Kloss je známou a úspěšnou světovou modelkou. V roce 2018 se vdala za svou osudovou lásku Joshuu Kushnera, čímž se jí změnil život k nepoznání. Dostala se totiž hodně blízko k prezidentské rodině Donalda Trumpa.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 03. 04. 2020 10:41

Tak pěkně popořádku. Manželem Karlie Kloss je Joshua Kushner, který má bratra Jareda. Také on je šťastně ženatý – s Ivankou Trump, jejímž otcem je prezident USA Donald Trump, který je tedy Jaredovým tchánem.

Následovala jsem své srdce

Takže je zřejmé, že Karlie Kloss je teď ještě pod větším drobnohledem, než byla předtím. „Opravdu jsem sledovala své srdce, když jsem se rozhodla být s osobou, kterou miluji. Navzdory všem komplikacím, které s tím byly spojené, jsem věděla, že za to stojí bojovat,“ řekla v pořadu InCharge with DVF. Pro Vogue taky uvedla, že se svým mužem sdílí stejné liberální hodnoty, které řídí jejich životy a věci, za nimiž si stojí.

Rodačka z Chicaga se kromě modelingu, se kterým začala už ve třinácti letech, věnuje také podnikání. Věděla, že poté, co si vezme Joshuu, se její život změní, tuto výzvu ale s radostí přijala. „Moje srdce mi často říká přesně to, co musím slyšet. Ale nikdy jsem to neposlouchala,“ dodala Karlie, která byla v letech 2011 až 2014 Andělem společnosti Victoria's Secret.

NA OUTFITY DALŠÍ, TENTOKRÁT BÝVALÉ MODELKY V TRUMPOVĚ RODINĚ - JEHO ŽENY MELANIE - SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články