3 znamení zvěrokruhu, která si umějí užít léto a doma je rozhodně neudržíte

3 znamení zvěrokruhu, která si umějí užít léto a doma je rozhodně neudržíte
Zdroj: Freepik

Léto je obdobím, které obvykle přináší mnohem více zážitků než pochmurná zima. Která znamení zvěrokruhu si ho umějí opravdu užít?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 23. 06. 2021 07:00

Ať už to jsou dlouhé večery nad dobrým drinkem, grilování s přáteli nebo teplé dny u vody, léto je samo o sobě synonymem pro dobrou náladu a zážitky. Podívejte se s námi na znamení zvěrokruhu, která umějí udělat toto období zkrátka nezapomenutelným!

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Rádi hostí své přátele, grilování je pro ně skutečným odpočinkem. Proto dávají přednost létu před nudnou zimou. Umějí si teplo skutečně užít. Nejsou to však většinou žádní výletníci, toto období raději tráví na zahradě nebo u přátel.

Neuvidíte je ani na dovolených u moře, mnohdy nemají rádi létání a dlouhé cesty obecně. Taková poklidná dovolená v České republice je pro ně tou pravou volbou.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Léto je pro ně začátkem něčeho nového a přináší jim novou naději. Každý takový start vlévá Blížencům energii do žil a jejich mnohdy chaotického života. Mají rádi teplo, proto na rozdíl od Ryb přímo zbožňují výlety a objevování všeho nového.

Často si plánují cestu i na několik týdnů. V zahraničí je potkáte poměrně často, v České republice většinou dlouho nezůstávají.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Příliš v létě necestují, ale umějí si užít svou vlast. Jakmile je venku teplo, doma je nikdo neudrží. Pracují na zahradě, tráví volno na čerstvém vzduchu a čerpají energii především ze Slunce.

Jsou pohostinní, proto je často navštěvují jejich přátelé. Jejich grilování si zkrátka zamilujete! Nezapomínejte však, že to jsou pořád Váhy. Proto je chvalte za to, co pro vás připraví. Chtějí to slyšet.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články