4 vlastnosti typické pro znamení zvěrokruhu Rak: Pod tuhou krustou se skrývá nečekané

4 vlastnosti typické pro znamení zvěrokruhu Rak: Pod tuhou krustou se skrývá nečekané
Zdroj: Freepik

Zrozenci ve znamení Raka jsou často podceňovaní. Ač se to na první pohled nezdá, jsou to velmi citliví lidé. Jakými dalšími typickými vlastnostmi oplývá toto vodního znamení, se dozvíte v našem horoskopu.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 21. 06. 2021 16:00

Raci mohou lidi ve svém okolí trochu klamat, protože k nim často přistupují dost chladně. Nenechte se ale zmást, protože Raci jsou velmi emotivní. Za jejich chladem stojí především jejich strach ze zklamání či bolesti.

Jsou velmi náladoví

Ti, kdo se narodili ve znamení Raka, jsou rovněž velmi opatrní. Než vylezou ze své pomyslné ulity, nejprve trpělivě vyčkávají. Kromě toho mají tendenci podléhat měnícím se náladám. Pokud se Raci jeden den jeví jako apatičtí a nezajímaví, druhý den to může být úplně jinak.

Právě Měsíc, který Rakům vládne, může za jejich proměnlivé nálady a jejich okolí nezbude nic jiného, než se tím smířit. Každý, kdo se zapojí do vztahu s tímto znamením zvěrokruhu, ať už na profesní nebo soukromé úrovni, by měl být připraven na všechno.

Raději se vyhýbají konfliktům

V zásadě je ale Rak velmi lidský a nerad se prosazuje v tvrdých konkurenčních bitvách. Není proto divu, že ti, kdo se narodili v tomto znamení zvěrokruhu, se vyhýbají situacím, v nichž by museli ukazovat zuby. Raci raději tahají za nitky a z dálky pozorují, co se děje. Dobře totiž vědí, kdo je skutečným činitelem.

Extrémně jim záleží na rodině a partnerství

Téměř všichni Raci jsou konzervativní a je pro ně důležité dodržování společenských nebo rodinných konvencí. I když to často nepřiznají, potřebují od svých blízkých podporu.

Rak je věrná duše, která svého partnera zbožňuje. Každý, kdo s Rakem žije, se cítí milován. Raci nepotřebují velká dobrodružství, jsou spokojeni s tím, že mají krásný a klidný domov. Čím lépe jejich partnerství funguje, tím více Raci vzkvétají.

Zdroj informací:

gofeminin.de

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články